Μηνύσεις κατά της EA

0
Λόγω των bugs του Battlefield 4.
Σαν να μην έφταναν οι μειωμένες πωλήσεις του Battlefield 4 το οποίο πούλησε περίπου 69% λιγότερα αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα σε σχέση με το Battlefield 3, η EA δέχθηκε μηνύσεις στην Αμερική για την ποιότητα του πρώτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο δικηγορικά γραφεία που προχώρησαν σε μηνύσεις, ισχυρίζονται ότι η EA απέκρυψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το νεότερο μέλος της σειράς πριν καν κυκλοφορήσει στα καταστήματα και παραπλάνησε τους καταναλωτές πουλώντας τους ένα προϊόν κατώτερης ποιότητας από ότι διαφημιζόταν από τον αμερικάνικο κολοσσό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει επίσης και η καταγγελία ότι πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην αγορά, υψηλόβαθμα στελέχη της EA πούλησαν ένα σεβαστό μέρος των μετοχών τους σε "φουσκωμένη" τιμή, η οποία προέκυψε από την άνοδο της μετοχής της εταιρείας μετά τις διθυραμβικές  αλλά παραπλανητικές δηλώσεις τις για το Battlefield 4. Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με τις δηλώσεις των δικηγορικών γραφείων Robbins Geller Rudman & Dowd LLP και Holzer Holzer & Fistel.

bf4stocks

Από την πλευρά της η EA σχολίασε ότι οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν ισχύουν και ότι προτίθενται να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους. Είναι δε βέβαιοι ότι το δικαστήριο θα απορρίψει τις καταγγελίες. To Battlefield 4 παρουσίασε κάποια bugs στην σταθερότητα και στις επιδόσεις του, τα οποία διορθώνονται σιγά σιγά μέσω των patches που κυκλοφόρησαν για το game. Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία οδηγείται στα δικαστήρια λόγω της ποιότητας ενός παιχνιδιού της. Από ότι φαίνεται το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση και μένει να δούμε ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης. Μπορείτε να διαβάσετε την δικογραφία των 25 σελίδων μέσα από το PDF που δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top