HTC, Ο Αντιπρόεδρος σχεδιασμού συνελήφθη για διακίνηση εμπιστευτικών πληροφορίων

0
Δεν έφταναν τα πολλαπλά προβλήματα της HTC με τις πωλήσεις της μέσα στο χρόνο (με εξαίρεση το HTC One), δεν έφταναν οι μηνύσεις από άλλες εταιρείες, από ότι φαίνεται μέχρι και τα ίδια της τα στελέχη την σαμποτάρουν. Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο του Τμήματος Σχεδιασμού της εταιρείας, Thomas Chien, που χρησιμοποίησε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας για να ξεκινήσει δική του εταιρεία. Επιπλέον διοχέτευσε πληροφορίες και σχέδια, συσκευών που δεν έχουν ανακοινωθεί σε Κινέζους κατασκευαστές, μαζί με άλλα 5 άτομα της εταιρείας.

Τα έξι στελέχη κατηγορήθηκαν για δωροδοκία και δημιουργία πλαστών αναφορών εξόδων κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε έως και 10 χρόνια στην φυλακή. Για τον Thomas Chien δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχολούσε τις Αρχές και την HTC, καθώς τον Σεπτέμβριο βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 260.000 δολάρια. Κατηγορήθηκε πως αυτά τα λεφτά τα είχε πάρει από τις τοπικές Κυβερνητικές αρχές για να ξεκινήσει μία δικιά του εταιρεία, με μυστικά που θα έκλεβε από την HTC.

Η πολύπαθη, για φέτος HTC, ανακοίνωσε σχετικά: «Η εταιρeία προσδοκεί από τους εργαζόμενους να παρατηρούν και να κάνουν πράξη τα υψηλότερα επίπεδα ακεραιότητας και ηθικής. Η εταιρεία δεν ανέχεται οποιαδήποτε παραβίαση». Εμείς να ευχηθούμε στην εταιρεία, μέρες που είναι, άλλο κακό να μην την βρει και το 2014 να βρει το δρόμο της.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top