OPPO Find 7, Δεν θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών τελικά

0
Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν για το νέο, κορυφαίο smartphone της OPPO, Find 7. Τελευταία, κυκλοφόρησε μία φήμη που ήθελε το OPPO Find 7 να ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών. Μάλιστα, υπήρξαν και παρερμηνείες με την έννοια ότι κάποιοι υπέθεσαν ότι το OPPO Find 7 θα διαθέτει 7 ιντσών οθόνη, επειδή το OPPO Find 5 διέθετε 5άρα.

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν τα παράπονα τους, αναρτώντας σχετικές ερωτήσεις ή και τις ανησυχίες τους, σε επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας σε social media. Ο Carl Pei, International Markets Manager στην Oppo ανακοίνωσε δημοσίως, καθησυχάζοντας παράλληλα τους χρήστες που εξέφρασαν παράπονα σχετικά με την εργονομία της ναυαρχίδας της εταιρείας (για πολλούς, ένα κινητό με οθόνη 5.7 ιντσών δεν ευνοεί τον χειρισμό ή την μεταφορά του) μέσω του λογαριασμού του στο Google+, ότι το OPPO Find 7 δεν θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών ή 7 ιντσών. «Rest assured guys, the Find 7 will not have a 5.7″ or 7″ display» δήλωσε.

Δυστυχώς, δεν έκανε περισσότερες αποκαλύψεις και έτσι πρέπει να περιμένουμε τις πρώτες… διαρροές για να μάθουμε περισσότερα, αν υπάρξουν.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top