Windows Phone 8, Το OS «συμβιβάστηκε» από Κινέζους hackers. Έρχεται Cydia-like marketplace

0
Σύμφωνα με ένα video που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, μία ομάδα hackers από την Κίνα (όπως δημοσιοποίησε η εταιρεία ασφαλείας Silen std) κατάφερε να «συμβιβάσει» το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 σε ένα Nokia Lumia 920, το οποίο βλέπουμε να «τρέχει» Windows Phone 8 GDR3, και μάλιστα με έξι μικρά tiles ανά γραμμή. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τελικά δεν θα φτάσει από όσο γνωρίζουμε με την επίσημη αναβάθμιση στο δημοφιλές smartphone της Nokia.

Σύντομα, και άλλα Windows Phone smartphones αναμένεται να «σπάσουν» από τον hacker «PoandSoul» και την ομάδα του. Οι Κινέζοι hackers έχουν ήδη έτοιμα τα εργαλεία αλλά δεν σκοπεύουν -τουλάχιστον ακόμη- να δημοσιοποιήσουν την μέθοδο -ουσιαστικά ακολουθείται μία παρόμοια μέθοδος με αυτή που χρησιμοποιείται για το «jailbreak» στις iOS συσκευές- για να αποτρέψουν, όπως λένε κάποιο ξέσπασμα της πειρατείας.


Παρόλα αυτά, θέλουν οι ίδιοι να δημιουργήσουν όπως λένε ειδικό… marketplace, σαν το Cydia, πριν δημοσιοποιήσουν το «hack». Ίσως θέλουν να «μιλήσουν πρώτα» με την Microsoft, ποιος ξέρει;

Nokia Lumia 920 Jailbroken

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top