Gas Gas EC 250 Cami: Καθαρόαιμο για κάθε χρήση

0
Aπό την Ισπανία μας έρχεται μια νέα διπλής χρήσης μοτοσυκλέτα που απευθύνεται σε όσους θέλουν πόλη και χώμα μαζί!

Ευέλικτη και πάνω από όλα διασκεδαστική. Αυτή είναι η νέα EC 250 4T Cami της Gas Gas, που παρότι σχεδιάστηκε για χωμάτινη χρήση μπορεί και προσφέρει αντίστοιχη άνεση σε κάθε είδους έδαφος! Μια πραγματική on/off δηλαδή, με σκληρό χαρακτήρα και σε μια κατηγορία που αγαπήθηκε στη χώρα μας σχεδόν όσο καμμία άλλη!

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος τετράχρονος και υγρόψυκτος, με χωρητικότητα 249,6 κ.εκ. και απόδοση 28 ίππων. Διαθέτει τετραβάλβιδη κεφαλή, μονό ΕΕΚ, τροφοδοτείται μέσω καρμπυρατέρ της Dellorto (34 mm) και έρχεται στη ζωή τόσο με μίζα όσο και με μανιβέλα (πολύ καλό αυτό, μας λύνει το άγχος της εκκίνησης όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της). Ο περιμετρικός σκελετός, που προέρχεται από τα καθαρόαιμα off road μοντέλα 2011 της ισπανικής εταιρίας, είναι γνωστός για τη στιβαρότητά του και σε συνδυασμό με την ανάρτηση, που προέρχεται από την Ollé και είναι ειδικά σχεδιασμένη για μεταφορά δύο αναβατών, αναμένεται να προσφέρει ένα σύνολο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και αβίαστα σε αυτό που λέμε πραγματική διπλή χρήση.

Όλη την εβδομάδα να βγάζει τις αστικές μετακινήσεις και τα σαββατοκύριακα να μας διασκεδάζει με χωμάτινες εξορμήσεις, ακόμα και δικάβαλο. Για το λόγο αυτό, η νέα Cami διαθέτει και μαρσπιέ συνεπιβάτη, τα οποία εύκολα αφαιρούνται!). Παράλληλα, τα κυματιστά δισκόφρενα της Galfer, το αλουμινένιο ψαλίδι, το μοχλικό σύστημα στην πίσω ανάρτηση, το ανάποδο πιρούνι (αν και άνευ ρυθμίσεων, όπως και το μονό αμορτισέρ), οι αλουμινένιες ζάντες της Morad και τα ελαστικά Pirelli Six Days, εγγυώνται για κορυφαία συμπεριφορά και ασφάλεια κάτω από κάθε συνθήκη, ειδικά εκτός δρόμου.

Τα 920 mm που απέχει η σέλα από το έδαφος προδίδουν τον χωμάτινο χαρακτήρα, ενώ τα 117 κιλά της όλης κατασκευής υπόσχονται ξεκούραστη οδήγηση στην άσφαλτο και δυναμικά χαρακτηριστικά εκτός αυτής. Η μοτοσυκλέτα αναμένεται στην Ελλάδα λίαν συντόμως και με την τιμή της να έχει ήδη καθοριστεί από την αντιπροσωπεία στα 5.500 €.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.extraproducts.gr










ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top