Harley-Davidson 2014: Ενίσχυση γκάμας

0
Το θρυλικό Low RiderR, το ταξιδιάρικο SuperLowR 1200T και το επαναστατικό Street BobR Special Edition, έρχονται να ενισχύσουν τη γκάμα της Harley.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του H-D Street 750 και την καθιέρωση του Project RUSHMORE, επιστρέφουν το θρυλικό Low RiderR, το ταξιδιάρικο SuperLowR 1200T και το επαναστατικό Street BobR Special Edition.

Το νέο Low Rider οφείλει την άγρια εμφάνιση στον πρόγονό του, το μοντέλο του 1977 με τις επιβλητικές hot-rod γραμμές του. Σήμερα όμως διανύουμε αισίως το 2014, έτσι λοιπόν η κλασσική low rider γοητεία συνδυάζεται με τεχνολογία αιχμής. Kινητήρας Twin-Cam 1690 κ.εκ., εξάτμιση 2 σε 1, διπλά δισκόφρενα στο μπροστινό τροχό και πίσω ανάρτηση με ελατήρια τριών ρυθμίσεων είναι μερικά μόνο από τα νέας τεχνολογίας χαρακτηριστικά του. Και φυσικά πολλές δυνατότητες ρύθμισης, όπως το pull back τιμόνι (με κλίση προς τα πίσω για πιο άνετη οδήγηση) και η ρυθμιζόμενη σέλα για να προσαρμόσετε τη θέση οδήγησης στο δικό σας στυλ. Το ολοκαίνουργιο Low Rider παρέχει περισσότερη ισχύ, άνεση και ακόμα πιο έντονη αίσθηση Harley.

SuperLow 1200: Tο μεγάλου βάρους ελαφρύ μοντέλο

Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται αν στο γνήσιο V-Twin Sportster (το εξαιρετικά δημοφιλές SuperLow) αναβαθμίσεις τον κινητήρα και προσθέσεις πληθώρα από ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά; Το αποτέλεσμα είναι το ολοκαίνουργιο SuperLow 1200T. Διατηρώντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρουν ευελιξία στην πόλη, το SuperLow παρέχει περισσότερη ισχύ, μεγαλύτερη άνεση και όλες τις βελτιώσεις που περιμένεις από ένα top μοντέλο τουρισμού: Σέλα δύο θέσεων, πλαϊνές βαλίτσες με κλειδαριά, αφαιρούμενος ανεμοθώρακας, μικρά ποδωστήρια με αντικραδασμικό σύστημα και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Και μάλιστα, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ότι αφορά την εμφάνιση. Με μηχανικά επεξεργασμένους, χαμηλού βάρους πεντάμπρατσους τροχούς και άφθονο χρώμιο από μπροστά μέχρι πίσω, το νέο SuperLow 1200Τ συμπληρώνει επάξια την οικογένεια Sportster.

Street Bob Special Edition: Σε περιορισμένο αριθμό

Παίρνεις το Street Bob, προσθέτεις δραστικές αναβαθμίσεις και απολαμβάνεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το Street Bob Special διαθέτει μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά, όπως τον κινητήρα των 1.690 κ.εκ., τo στάνταρ σύστημα ABS, τους περίτεχνους τροχούς και τη μοναδική διχρωμία με τα επιβλητικά γραφικά. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά. Πρόσθεσαν επίσης τη δημοφιλή σέλα δύο θέσεων Badlander, μπροστά τοποθετημένα ποδωστήρια και φαρδύ drag (ευθείας μπάρας) τιμόνι, για να δώσουν στη νέα τους δημιουργία μια ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση. Και κάτι ακόμα. Το Street Bob Special Edition θα διατεθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό, οπότε καλό είναι να βιαστείτε!







ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top