Unreal Engine 4 στον Firefox

0
Ο δημοφιλής browser της Mozilla δείχνει τα "δόντια" του.

H Epic Games που είναι υπεύθυνη για παιχνίδια όπως τα Gears of War και Bulletstorm συνεργάστηκε με την Mozilla, δημιουργό του Firefox, για να καταφέρουν να κάνουν port δύο σημαντικά games της στον δημοφιλή browser.





Τα δυο games που βλέπετε στο βίντεο, Soul και Swing Ninja, χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη μηχανή γραφικών της Epic, Unreal Engine 4, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για κονσόλες τελευταίας γενιάς. To αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια τρέχουν στον browser χωρίς κάποιο plug-in.

 H πρώτη προσπάθεια για συνεργασία των δυο εταιριών είχε γίνει με το real-time demo, Epic Citadel τον Μάρτιο του 2013. To Epic Citadel χρησιμοποιούσε την παλαιότερη μηχανή γραφικών Unreal Engine 3 και έδωσε μια πρώτη γεύση του τι μπορούν να καταφέρουν οι δύο εταιρίες μαζί.




Η όλη αυτή προσπάθεια των Epic-Mozilla ίσως να δίνει μια γεύση από το μέλλον του gaming όπου παιχνίδια θα μπορούν να τρέξουν άμεσα από τον browser μας χωρίς να χρειάζεται κάποια εγκατάσταση ή οποιοδήποτε είδος plugin.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα αρχίσουν να κυκλοφορούν παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν την Unreal Engine 4 στον Firefox, αλλά αν θέλετε μια γεύση της παλαιότερης Unreal Engine 3 στον πασίγνωστο browser της Mozilla δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το Monster Madness της NomNom games δωρεάν εδώ.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top