Τα λεφτά πάνε πάντα στα λεφτά: Δισεκατομμυριούχος έχασε 5 δισ. δολάρια σε 5 μήνες, αλλά κέρδισε 1,5 δισ. σε μία ημέρα

0
Για τον Jack Ma, οι προηγούμενοι πέντε μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι, αφού για τις ανάγκες οκτώ μεγάλων συμφωνιών ξόδεψε το υπέρογκο ποσό των 5 δισ. δολαρίων. Ωστόσο, τίποτα δεν πτοεί τον 49χρονο δισεκατομμυριούχο ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο της Alibaba Group και κύριο υπεύθυνο για την επιτυχία της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Forbes, ο εγκέφαλος της κολοσσιαίας εταιρίας ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία εδρεύει στην Ανατολική Κίνα, κατέχει το 7,4% των μετοχών και μπορεί οι επενδύσεις να μην χρηματοδοτούνται από το προσωπικό του λογαριασμό, ωστόσο όλα είναι υπό τον έλεγχό του. Ο ίδιος συνεχίζει να διαμορφώνει το στρατηγικό επενδυτικό πλάνο της εταιρίας, ακόμη και αν δεν βρίσκεται στην θέση του CEO, από την οποία αποχώρησε το περασμένο έτος.

Αγαπημένο του μότο είναι το «Οσο περισσότερα ξοδεύεις, τόσο περισσότερα θα εισπράττεις». Αυτός, μάλλον, είναι και ο λόγος που μπορεί με ευκολία να κινεί τα νήματα στην εταιρία και μέσα από επενδύσεις να επιτυγχάνει κέρδος 1,5 δισ. δολάρια μέσα σε μία μόλις ημέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top