Caffeine

0
Νέο First-Person Survival Horror που χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4.
Το επιστημονικής φαντασίας First-Person Survival Horror με το όνομα Caffeine έκανε αισθητή την παρουσία του χάρις στο καινούργιο τρέιλερ που έδωσαν στην δημοσιότητα οι δημιουργοί του. Το Caffeine χρησιμοποιεί πλέον την Unreal Engine 4, ενώ στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του είχε χρησιμοποιηθεί η Unreal Engine 3.

Για τα δεδομένα ενός indie game είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα που θα παρατηρήσετε, το πως δηλαδή ένας developer με μικρή χρηματοδότηση κατάφερε να μεταφέρει στο gameplay του Caffeine ένα τέτοιο είδος ατμόσφαιρας.



Όσο για το σενάριό του, έχετε το ρόλο ενός νεαρού σε κάτι που θυμίζει διαστημικό σταθμό και το μόνο προφανώς που μπορείτε να κάνετε είναι να εξερευνήσετε το μέρος. Το Caffeine προς το παρόν είναι σε στάδιο ανάπτυξης για PC. Υπάρχει επίσης ζήτηση για PS4, Mac αλλά και για το Occulus Rift καθώς όπως αναφέρει ο δημιουργός του Dylan Browne "θα δείχνει υπέροχο στο Oculus Rift, αλλά όχι χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση". Για αυτό έχει ξεκινήσει και μια εκστρατεία στο Indiegogo ώστε να παρουσιαστεί μέχρι το 2015 το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται κατεβάζοντας την demo έκδοση του Caffeine.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top