Daytona Trevis 125: Μια νέα ιδέα μετακίνησης

0
Μας έρχεται από τη Daytona, το λένε Trevis και μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των scooter!

Ένα νέο scooter με σχεδίαση ιδανική για την ελληνική αγορά, κόμπακτ διαστάσεις, μεγάλους τροχούς, προσιτή τιμή και την εγγύηση ποιότητας της Daytona. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Trevis 125, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην πλέον δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς.

Διαθέτει τροχούς 16” μπροστά και 14” πίσω, κάτι που επιτρέπει την ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, ικανού να φιλοξενήσει ένα jet κράνος. Προσφέρει τα επιθυμητά επίπεδα ασφάλειας και σταθερότητας, χάρη στα δύο δισκόφρενα με τις διπίστονες δαγκάνες, τα σωληνάκια υψηλής πιέσεως και την πίσω ανάρτηση με τη ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου.

Το Daytona Trevis 125 χρησιμοποιεί έναν τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ., τροφοδοτούμενο μέσω καρμπιρατέρ και είναι ένα ιδανικό scooter για καθημερινή μετακίνηση, με εύκολο χειρισμό και έμφαση στη χρηστικότητα. Η σχεδίασή του είναι νεανική, με μοντέρνα φωτιστικά σώματα (πίσω τεχνολογίας LED), ισχυρό προβολέα, επίπεδο πάτωμα, άγκιστρο αποσκευών και άνετη σέλα από καλής ποιότητας αφρώδες υλικό. Επιπλέον, διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας καθώς και διακόπτη Alarm.

Η προτεινόμενη τιμή του καθορίστηκε στα 1.345 €.






πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top