Divinity: Dragon Commander

0
Είδος: RPG, Strategy
Format: PC
Εκδότης: Larian Studios
Ανάπτυξη: Larian Studios
Παίκτες: 1-4
Απαιτήσεις: 3GB RAM, Επεξεργαστής Pentium ή Athlon στα 2.4GHz, Κάρτα γραφικών 512ΜΒ, Χώρος στο σκληρό δίσκο 15GB
Επίσημο Site: Divinitydragoncommander.com
Κυκλοφορία: 6/8/2013

Η βελγική Larian Studios έχει κρατήσει απασχολημένα τα δάχτυλα και το μυαλό μας για εκατοντάδες ώρες με την πετυχημένη RPG σειρά Divinity. Στους τέσσερις τίτλους της σειράς ήρθε φέτος να προστεθεί το Divinity: Dragon Commander που αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας ανάπτυξης να ικανοποιήσει τους οπαδούς δύο ξεχωριστών video game genres, των RPG και των Strategy.

Μην ανησυχείτε, η Larian δεν αποφάσισε να αλλάξει μορφή στη σειρά της καθότι το επόμενο Divinity που θα κυκλοφορήσει εντός του 2014 είναι και πάλι καθαρόαιμο RPG. Απλώς τα δημιουργικά μυαλά της είπαν να πειραματιστούν με ένα υβριδικό τίτλο, εξετάζοντας τις αντιδράσεις των χιλιάδων fans της σειράς και επιχειρώντας να μεγεθύνουν την σκοπιά από την οποία βίωναν μέχρι σήμερα τον κόσμο του μυθικού Rivellon. Το τι ακριβώς πέτυχαν θα το καταλάβετε διαβάζοντας την συνέχεια του review.



Το Rivellon σας ανήκει

Η ιστορία του Dragon Commander σας ταξιδεύει στο μακρινό παρελθόν του Rivellon, του κόσμου όπου διαδραματίζονται όλα τα Divinity. Στην εποχή αυτή, ο Rivellon βρίσκεται σε συνεχή αναταραχή καθώς όλα τα factions που τον κατοικούν βρίσκονται σε μόνιμο πόλεμο μεταξύ τους. Humans, Lizards, Elves, Imps, Undead και Dwarves χρησιμοποιούν την ευφυΐα και την ζωτικότητά τους κατασκευάζοντας νέα όπλα σε μια προσπάθεια να εξολοθρεύσουν οι μεν τους δε. Ο φόρος αίματος έχει αυξηθεί σε δυσθεώρητα ύψη και όλα δείχνουν ότι η ζωή στον Rivellon θα εξαφανιστεί πολύ πριν υπάρξει ειρήνη.

Όλα αλλάζουν με τον ερχομό του Architect, ενός σοφού άντρα που πλησίασε τον Corvus, έναν πανάρχαιο και πανίσχυρο δαίμονα, αναζητώντας λύση στο πρόβλημα του Rivellon. Ο Corvus παρέχει στον Architect έναν αριθμό από steampunk πολεμικές μηχανές ανυπολόγιστης ισχύος που του επιτρέπει να αξιοποιήσει εν λευκώ. Ο Architect συμμαχεί με τον πολέμαρχο Sigurd και τον πιστό του μάγο Maxos και οι τρεις τους ξεκινούν μια εκστρατεία, χτυπώντας διαδοχικά όλα τα factions. Οι μηχανές του Corvus καθιστούν εύκολη την νίκη σε κάθε μάχη με αποτέλεσμα σύντομα η τριανδρία να συντρίψει κάθε αντίσταση, εγκαθιδρύοντας την πρώτη αυτοκρατορία του Rivellon.
 

Για τρεις δεκαετίες τα πράγματα πάνε κατευχήν και όλα τα factions ενωμένα αναπτύσσονται και ξοδεύουν τους πόρους τους για το κοινό καλό. Τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει την ειρήνη που πέτυχαν οι τρεις άντρες. Ξαφνικά, η δράκαινα Aurora, εντυπωσιασμένη από την αδιάκοπη ανάπτυξη του Rivellon υπό την ηγεμονία του Sigurd και των φίλων του, μεταμορφώνεται σε γυναίκα και κατεβαίνει στην αυτοκρατορική αυλή, για να ικανοποιήσει την περιέργεια της. Δυστυχώς, επειδή όπως τονίζει και η λαϊκή μας θυμοσοφία, «η περιέργεια σκότωσε την γάτα», η εντυπωσιακή εμφάνιση της Aurora κάνει τον Sigurd και τον Architect να την ερωτευτούν παράφορα.

Το ερωτικό τρίγωνο που σχηματίζεται παίρνει άσχημη τροπή όταν η Aurora ανταποκρίνεται θετικά στο έρωτα του Sigurd, γεμίζοντας έτσι την καρδιά του Architect με ζήλεια και οργή. Ο τελευταίος εγκαταλείπει χολωμένος την αυτοκρατορική αυλή και καταφεύγει στον Corvus. Ο παμπόνηρος δαίμονας τον προμηθεύει με ένα δηλητήριο ικανό να εξολοθρεύσει την Aurora και ο Architect τρυπώνει στην κάμαρα του ζεύγους και ολοκληρώνει το διαβολικό του σχέδιο. Ο θάνατος της Aurora συντρίβει ψυχικά τον Sigurd με αποτέλεσμα την άμεση αποδυνάμωση της κεντρικής εξουσίας.


Ο Corvus βλέπει την μεγάλη ευκαιρία και αρχίζει να επισκέπτεται τους επικεφαλείς του κάθε faction στα όνειρα τους, προτρέποντας τους να αποτινάξουν τον αυτοκρατορικό «ζυγό» και να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους. Οι ελαφρόμυαλοι ηγέτες ακούν τις συμβουλές του δαίμονα και δεν περνά αρκετός καιρός προτού ένας τεράστιος στρατός από όλες τις φυλές συγκεντρωθεί στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα. Η πολύνεκρη μάχη που ακολουθεί, αφήνει την πόλη σε ερείπια, τον Sigurd νεκρό και το Rivellon διχασμένο για μια ακόμη φορά. Στην χαοτική αυτή κατάσταση εμφανίζεστε εσείς, ο γιός του Sigurd και της Aurora, ένας dragon knight με ανθρώπινο αίμα. Με τον μάγο Maxus στο πλευρό σας και τα λογικότερα μέλη όλων των factions, ξεκινάτε μια εκστρατεία αναδημιουργίας της αυτοκρατορίας και συντριβής των κακοποιών στοιχείων που κυριαρχούν στο Rivellon.

Dragon vs. Factions

Είμαστε βέβαιοι ότι θα βιάζεστε να εξαπολύσετε τις...δρακο-δυνάμεις σας πάνω στις εχθρικές λεγεώνες που έχουν κατακλύσει το Rivellon. Πριν όμως το πράξετε, θα πρέπει να επιλέξετε όνομα για τον δράκο σας, επίπεδο δυσκολίας και ένα από τα τρία είδη δράκων που προσφέρονται. Έχετε υπόψη σας ότι το Dragon Commander έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας συνεπώς, επιλέξτε normal αρχικά και κατεβάστε το αν τα βρείτε σκούρα σε κάποια στιγμή της εκστρατείας. Η επιλογή δράκου θα εξαρτηθεί από την τεχνολογία που έχει εξαρχής ο καθένας πάνω του. Εγώ επέλεξα τον Mountain Dragon και με έβγαλε ασπροπρόσωπο με το skill Blood Leech (30% της ζημιάς σε έναν εχθρό μετατρέπεται σε ενέργεια για τον δράκο) και τους Warlocks, μια μονάδα που ρίχνει ισχυρά spells και βαράει όλα τα είδη μονάδων.


Για να αφηγηθεί σωστά την επική διαμάχη που πραγματεύεται, το Dragon Commander «διχάζει» το gameplay σε τρεις ξεχωριστές φάσεις, περίπου ισοδύναμης αξίας. Η πρώτη φάση έχει έντονα στοιχεία Adventure/RPG σε συνδυασμό με στρατηγικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σας. Διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου πάνω στο Raven, το αερόπλοιο που χρησιμοποιείτε για βάση επιχειρήσεων. Το Raven χωρίζεται σε έξι διαμερίσματα, τα Bridge, Throne Room, Bar, Royal Chamber, Engineering Bay και το δωμάτιο όπου θα διαμένει η μελλοντική σας σύζυγος.

Στην Bridge βρίσκεται το map των αποστολών σας σε μορφή ολογραφήματος. Πατώντας πάνω του μεταφέρεστε σε έναν χάρτη που αποτυπώνει φιλικές και εχθρικές περιοχές και εκεί διεξάγεται όλη η δεύτερη φάση του gameplay. Το Throne Room είναι το δωμάτιο όπου αλληλεπιδράτε με τους αντιπροσώπους των 6 factions. Δεν έχετε ξαναδεί πιο διασκεδαστικούς πρέσβεις, πιστέψτε με! Αρκεί να παρατηρήσετε τον Yorrick, πρέσβη των undead, να βήχει σαν… χρόνιος καπνιστής ενώ είναι σκελετός. Δεν αποκλείεται να είχε ρίξει τόσο κάπνισμα που να υπάρχει ακόμα καπνός στις κοκάλινες κοιλότητες του κορμιού του!

Κάθε λίγα turns, ένας από τους πρέσβεις φέρνει στο συμβούλιο μια πολιτική πρόταση την οποία αποφασίζετε αν θα αποδεχτείτε ή όχι. Οι περισσότερες προτάσεις είναι ξεκαρδιστικές και παράλληλα έχουν διπλή σημασία. Σε πρώτη φάση διαμορφώνουν τις σχέσεις σας με τα factions, γεγονός που μεταφράζεται σε καλύτερα ποσοστά όταν πατάτε auto resolve σε μια μάχη. Επίσης, στις χώρες που κατοικούνται από πλάσματα του συμπαθούντος faction, η στάση των κατοίκων είναι πολύ θετική απέναντί σας κι έτσι στο πεδίο της μάχης συσσωρεύονται ταχύτατα οι recruits, μεγαλώνοντας σημαντικά τον αριθμό των μονάδων σας. Σε δεύτερη φάση, κάποιες πολιτικές αποφάσεις οδηγούν στην δημιουργία προηγμένων τεχνολογιών αλλά αυτές συνήθως τις βλέπουν όλα τα factions αρνητικά εκτός από εκείνο που τις προτείνει.


Στο Bar του Raven θα ανοίξετε κουβέντα με τους NPC στρατηγούς σας. Σε αυτούς αναθέτετε την ηγεσία των δυνάμεών σας όταν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά και ο καθένας τους έχει διαφορετικά skills που τον καθιστούν κατάλληλο για μάχη στην θάλασσα, για επιθετική στρατηγική ή για να αμυνθεί πετυχημένα σε εισβολή εχθρικών στρατευμάτων σε περιοχή σας. Στα Royal Chamber και Engineering Bay θα απολαύσετε τα RPG στοιχεία του Dragon Commander.

Στο Royal Chamber θα ξοδέψετε τα research points σας για να αγοράσετε ένα από τα δεκάδες dragon skills που χωρίζονται σε τέσσερα επίπεδα ανάλογα με την αξία τους. Τα skills φτάνουν τις ικανότητες του δράκου σας στο αποκορύφωμά τους αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποια θα πάρετε μαζί στη μάχη διότι υπάρχει περιορισμός. Εμένα μου χρησίμεψαν πολύ τα passive skills που αυξάνουν την αντοχή του δράκου και την ισχύ των fireballs που ξερνά ενώ θα σας συνιστούσα να επιλέξετε επίσης το Eye of the Patriarch. Αυτό εξαπολύει μια τεράστια fireball που μπορεί να αποτεφρώσει ολόκληρη ομάδα από εχθρούς ή να προκαλέσει σημαντικό damage στα κτίρια του αντιπάλου.


Στο Engineering Bay αγοράζετε νέες μονάδες για να εμπλουτίσετε τις λεγεώνες σας και παράλληλα εξοπλίζετε κάθε μονάδα με χρήσιμα skills. Το ποιες μονάδες θα αποκτήσετε πρώτα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο παιξίματός σας. Αν σας αρέσει ο εναέριος πόλεμος, θα «ξεκλειδώσετε» και θα ενδυναμώσετε τις ιπτάμενες μονάδες, αν είστε… θαλασσινοί τύποι, τσιμπάτε τα καράβια κ.ο.κ. Σας συνιστώ να δυναμώσετε τα Juggernauts, τα φοβερά καράβια που μπορούν να σας χαρίσουν την νίκη χωρίς να κουνήσουν ρούπι οι υπόλοιπες μονάδες σας όπως θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Είστε γεννημένος Δρακοβασιλιάς;

Στην εξέλιξη του ολοκληρωτικού πολέμου θα κληθείτε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με ένα από τα factions, διαπράττοντας ένα "γάμο συμφέροντος". Διασκεδαστικές σκηνές θα εκτυλιχθούν μπροστά σας όταν θα δείτε τις διάφορες νύφες, από την… corpse bride που προτείνουν οι undead μέχρι την «μπαλκονάτη» νύφη των νάνων! Μόλις παντρευτείτε την αγαπημένη σας θα μπορέσετε να την βλέπετε στο νυφικό σας δωμάτιο και να συζητάτε μαζί της, ικανοποιώντας ή όχι τις διάφορες επιθυμίες της! Προσωπικά επέλεξα την «Ωραία Ελένη» των Elves και την φρόντισα σαν σωστός σύζυγος, μέχρι την στιγμή που την προσέφερα για θυσία στον Corvus!


Το δεύτερο μέρος του gameplay εκτυλίσσεται στον επιχειρησιακό χάρτη. Εκεί βλέπετε τις περιοχές σας, μετακινείτε τα στρατεύματα σας, επιτίθεστε στις εχθρικές περιοχές για να τις καταλάβετε, χτίζετε κτίρια και μισθώνετε νέες μονάδες. Τα Capitals είναι ο στόχος που πρέπει να κυνηγάτε και όχι η κατάκτηση όλων των περιοχών. Μόλις καταληφθεί το Capital ενός faction, αυτό συντρίβεται αν δεν πάρει άλλο μέσα στο επόμενο turn. Το πιο χρήσιμο κτίριο που θα χτίσετε είναι το War Factory απ' όπου βγαίνουν τα στρατεύματα σας. Επίσης το Academy θα είναι η επόμενη επιλογή σας για να βγάζετε ασταμάτητα νέες κάρτες και να αυξάνετε σταθερά τα research points σας. Εκτός από τα research points, το gold είναι ο δεύτερος πόρος που κερδίζετε από τις περιοχές και τα κτίρια σας και χρησιμοποιείται στην αγορά των μονάδων σας.

Κάπου εδώ θα παρατηρήσετε και το card game element του gameplay. Οι κάρτες που κερδίζετε από περιοχές ή κτίρια χωρίζονται σε battle και strategy cards. Τις strategy τις ρίχνετε ενώ βρίσκεστε στον χάρτη και επηρεάζουν θετικά τις δικές σας περιοχές (π.χ. αύξηση του πληθυσμού της περιοχής κατά 300%) ή αρνητικά τις περιοχές των εχθρών (π.χ. εξανεμίζουν το εισόδημα που κερδίζει ένα faction από μια περιοχή). Οι battle cards χρησιμοποιούνται πριν ξεκινήσει μια μάχη και έχουν πολλές χρησιμότητες. Οι καλύτερες σας δίνουν έξτρα μονάδες για να ξεκινήσετε με υπεροπλία έναντι των εχθρών ή υποβαθμίζουν τις ικανότητες των εχθρικών μονάδων. Οι υπόλοιπες προσφέρουν δωρεάν skills στον δράκο σας.


Η ζωή σας ως πεδίο μάχης!

Η τρίτη φάση του Dragon Commander είναι ένας cool συνδυασμός Action και Real-time Strategy στοιχείων. Η οθόνη απεικονίζει τις βάσεις, τόσο την δική σας όσο και του αντιπάλου, στον χάρτη της περιοχής που επιτίθεστε. Χρησιμοποιώντας τους recruits που προστίθενται από λεπτό σε λεπτό, αρχίζετε να χτίζετε κτίρια για να βγάλετε τις μονάδες σας. Πριν ανεγείρετε ένα κτίριο θα πρέπει προηγουμένως να έχουν πάει στρατιώτες σας δίπλα του για να το καταλάβουν. Επίσης είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να καταλάβετε όσο περισσότερα recruitment citadels γίνεται για να έχετε μια σταθερή ροή από recruits και να μην ξεμείνετε στην μέση της μάχης.

Ο Corvus δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος εχθρός σας αλλά στην αρχή της περιπέτειας αποτελεί έναν πανίσχυρο σύμμαχό σας. Πηγαίνοντας στο Royal Chamber και συμφωνώντας μαζί του σε ορισμένα αιτήματα που θέτει, θα δείτε τις κάρτες να πέφτουν βροχή από turn σε turn!

Για την ισοπέδωση της εχθρικής βάσης διαθέτετε επίγειες, εναέριες και θαλάσσιες μονάδες. Επειδή όλες οι περιοχές συνορεύουν με θάλασσα, φροντίστε να φτιάξετε τα Juggernauts, θωρηκτά με απίστευτη δύναμη πυρός και μεγάλη εμβέλεια. Αν τα τοποθετήσετε κοντά σε εχθρικά κτίρια, θα τα ισοπεδώσουν αμέσως ενώ παράλληλα θα σφυροκοπούν ανελέητα τις μονάδες που περιφέρονται εκεί κοντά. Οι Shamans είναι επίσης απαραίτητες μονάδες για να θεραπεύουν όλες τις υπόλοιπες.


Πρωτομάστορας σε κάθε σφαγή είναι ο δράκος σας, η ψηφιακή προέκταση σας στο παιχνίδι. Ο δράκος, εκτός από τα δυνατά φτερά του, έχει και μια ρουκέτα στην πλάτη που του δίνει την δυνατότητα να αναπτύσσει τεράστια ταχύτητα και να διανύει γρήγορα όλη την πίστα. Παράλληλα, αυξάνει την ευελιξία του με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε φοβερές μανούβρες, αποφεύγοντας τις εχθρικές ριπές. Εκτός από την ενέργειά του, ο δράκος έχει και ένα δείκτη υπερθέρμανσης, με συνέπεια αν ρίξετε πολλά συνεχόμενα fireballs, να μπλοκάρει προσωρινά και να μην μπορεί να ξαναρίξει μέχρι να αποφορτιστεί. Τα fireballs προξενούν μεγάλη ζημιά σε κτίρια και μονάδες έτσι ο δράκος αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Αν σκοτωθεί θα μπορέσετε να τον ξαναχρησιμοποιήσετε μόλις συγκεντρώσετε τον απαιτούμενο αριθμό από recruits. Μια καλή συνταγή για την νίκη είναι να επιτεθείτε συνδυαστικά με δράκο και στρατό, ενισχύοντας με τα skills του τις μονάδες μέχρι να σφάξετε και τον τελευταίο αντίπαλο.

Στο χαρτί όλα τα παραπάνω μοιάζουν μαγευτικά αλλά η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Ο χειρισμός του δράκου είναι μεν γρήγορος αλλά το να τον χρησιμοποιείτε και παράλληλα να δίνετε εντολές στον στρατό με τα shortcut keys είναι άκρως κουραστικό. Επίσης οι περισσότερες πίστες μοιάζουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα, μερικές ώρες μετά την έναρξη της εκστρατείας, να ξεπροβάλλει ο μεγαλύτερος εχθρός που θα αντιμετωπίσετε, η κυρία…βαρεμάρα! Προσθέστε σε όλα αυτά και την μεγάλη δυσκολία του Dragon Commander (είναι πολύ πιθανό να κατεβάσετε σχετικά γρήγορα την δυσκολία, έχοντας βαρεθεί να σας παίρνουν συνέχεια τις περιοχές) για να αντιληφθείτε ότι ενώ θα μπορούσε να είναι επικό αριστούργημα, εξελίσσεται τελικά σε ένα καλούτσικο game.


Τρεις και ο κούκος!
Στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστείτε 20 ώρες για να ολοκληρώσετε το campaign του και να αναζητήσετε μετά επιπλέον διασκέδαση στο multiplayer mode. Το εκνευριστικά αργό loading time δεν αποκλείεται να σας σπάσει τα νεύρα αρκετές ώρες πριν αγγίξετε το εικοσάωρο. Αν «ψήνεστε» να μαζέψετε τρεις φίλους σας, να πάρετε από ένα faction έκαστος και να προσπαθήσετε να κατακτήσετε εις βάρος τους έναν από τους δεκάδες χάρτες που περιέχει το multiplayer mode, τότε θα περάσετε σίγουρα αρκετές παραπανήσιες ώρες διασκέδασης. Μπορείτε να παίξετε ακόμα και σε campaign με άλλα τρία άτομα σε περίπτωση που αναζητάτε μια πιο «γεμάτη» εμπειρία. Το μεγάλο «ξενέρωμα» θα το φάτε αναζητώντας lobbies για να παίξετε online. Προσωπικά όσες φορές το προσπάθησα, δεν βρήκα ψυχή!

Γραφικά με αξιώσεις
Η αναπαράσταση του επικού μύθου του Dragon Commander είναι εξίσου επική με τον μύθο. Φανταστικά σχεδιασμένοι NPCs βρίσκονται εντός του Raven και σας περιμένουν για να συζητήσετε μαζί τους, θυμίζοντας σε οπτική ποιότητα το θεϊκό Mass Effect. Με όλα τα φίλτρα ενεργοποιημένα και την ανάλυση στο maximum που μπορεί να προσφέρει το hardware σας θα απολαύσετε μυθικές μάχες σε κάθε περιοχή που θα επελάσει ο στρατός σας.

 
Το voice acting κλέβει την παράσταση άνετα στον ηχητικό τομέα του Dragon Commander. Για παράδειγμα, ακούστε την χροιά της φωνής των Lizards και θα έρθουν στο μυαλό σας βρετανοί… λόρδοι από ανάλογες ταινίες. Η εντυπωσιακότερη φωνή που θα ακούσετε δεν είναι άλλη από την φωνή του δαίμονα Corvus, η οποία αντικατοπτρίζει την αιωνόβια κακία του πλάσματος. Το soundtrack του Dragon Commander είναι μεν επικότατο αλλά καταντάει βαρετό μετά από αρκετά ακούσματα, ιδίως όταν αναγκάζεστε να το υποστείτε την ώρα του «φορτώματος» της πίστας.

Αυστηρά κατάλληλο για "Dragonborn" παίκτες!
Το Dragon Commander αποτελεί αξιόλογη προσθήκη στο αγαπημένο μας franchise αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα που θα εισπράξετε ασχολούμενοι μαζί του. Ο τελευταίος ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά του, πλην όσων είπαμε ήδη, είναι η τιμή του. Τα 40 ευρώ είναι «τσουχτερός» αριθμός σε εποχή που ο κόσμος υπολογίζει το κάθε σεντ και δεδομένου του διαρκώς επαναλαμβανόμενου gameplay πιθανόν να αποτελέσει "αγκάθι" σε όσους σκέφτονται την απόκτησή του.

Θετικά:
- Επικό σενάριο
- Ομαλός συνδυασμός πολλών video game genres
- Μπόλικη δράση
- Τα καλύτερα γραφικά στη μέχρι τώρα πορεία της σειράς
- Η αποτέφρωση στρατιών με τον δράκο σας είναι «όλα τα λεφτά»

Αρνητικά:
- Εξοργιστικό loading time
- Επαναλαμβανόμενο gameplay
- Το κόστος για τα δεδομένα του δεν ικανοποιεί
- Υψηλός δείκτης δυσκολίας

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Αντοχή: 7
Γενικά: 7.4

Αν αναρωτιέστε πώς θα ήταν ένα RTS με εσάς καβάλα σε ένα δράκο που ξερνά θάνατο στους εχθρούς σε στυλ παραπλήσιο των Panzer Dragoon, γνωρίζετε ήδη ποια θα είναι η επόμενη αγορά σας. 
 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top