Facebook, μόνο μέσω Messenger η ανταλλαγή μηνυμάτων

0
Τα σχέδια του Facebook να καθιερωθεί στον χώρο των mobile apps αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα και σήμερα η εταιρεία άρχισε να ειδοποιεί κάποιους χρήστες στην Ευρώπη ότι σε δυο εβδομάδες δεν θα μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του Facebook app αλλά θα πρέπει να κατεβάσουν το Messenger για iOS ή Android. Το messages button θα παραμείνει αλλά θα προωθεί τους χρήστες στο Messenger όταν πατηθεί.

Όπως αναφέρει η εταιρεία δεν πρόκειται για κάποια δοκιμαστική αλλαγή αλλά αλλαγή που σύντομα θα εφαρμοστεί σε κάθε χώρα. Το Facebook προχωρά σε αυτό το βήμα διότι θεωρεί ότι το chat μέσα από την κύρια εφαρμογή του προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες στους χρήστες σε αντίθεση με την εφαρμογή του Messenger που επικεντρώνεται μόνο στην ανταλλαγή μηνυμάτων.

Ωστόσο η αλλαγή δεν θα ισχύσει για όλους καθώς εξαιρούνται οι lower-end Android συσκευές με περιορισμένη μνήμη, οι χρήστες Windows Phone και όσοι χρησιμοποιούν tablets. Αυτοί λοιπόν θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το chat μέσα από την εφαρμογή του Facebook.

Η ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του Messenger θεωρείται μεν καλύτερη αλλά κάποιοι ίσως θεωρήσουν ενοχλητικό το γεγονός ότι πλέον θα πρέπει να έχουν δυο Facebook apps αντί για ένα.

Ωστόσο είναι προφανής η πρόθεση του Facebook να μπει δυναμικά στο χώρο ανταλλαγής μηνυμάτων μετά και την αγορά του WhatsApp έναντι $15 δισεκατομμυρίων.


Facebook Messenger


Facebook-messenger-windows-phone-app-1

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top