LG G Flex, Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 899 ευρώ

0
Το LG G Flex (hands-on video), το πρώτο κυρτό smartphone κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά. Το νέο LG G Flex είναι ένα premium smartphone που είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου, αποτελώντας την πιο πρωτοποριακή συσκευή στη σύγχρονη βιομηχανία των smartphones.
To νέο LG G Flex αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην premium σειρά της LG G Series, διαθέτει τις πιο προηγμένες λειτουργίες της LG και προσφέρει ταυτόχρονα μια μοναδική UX εμπειρία χάρη στην κυρτή του οθόνη, που είναι και η μεγαλύτερη στον κόσμο. Ο ιδιαίτερος κυρτός σχεδιασμός του, που ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου, μειώνει την απόσταση του μικρόφωνου της ομιλίας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της φωνής και του ήχου ως και 3 dB σε σχέση με τα κοινά smartphones. Ταυτόχρονα προσφέρει πιο σταθερή αίσθηση στα χέρια του χρήστη και σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό Rear Key της LG η πλοήγηση στις λειτουργίες του γίνεται ακόμα πιο άνετα.
Η οθόνη διαμέτρου 6 ιντσών του νέου G Flex, διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Plastic OLED (P OLED), ανεπτυγμένη ειδικά με προσθήκη πλαστικού για να δώσει κυρτό σχήμα και μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τις οθόνες από γυαλί. Επιπλέον, η τεχνολογία P OLED κάνει την οθόνη πιο φωτεινή ενώ η εφαρμογή της λειτουργίας Real RGB στη δομή των pixels δίνει στην εικόνα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η μπαταρία του G Flex αποτελεί την πρώτη κυρτή μπαταρία για smartphones στον κόσμο και με ισχύ 3,500mAh έχει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Τέλος, το LG G Flex διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, ενώ αποτελεί το πρώτο αυτό-ιάσιμο τηλέφωνο στον κόσμο, αφού η ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα έχει ελαστικότητα που το κάνει ανθεκτικό σε μικρές εκδορές και γρατσουνιές που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση.
Το LG G Flex χάρη στην κυρτή του οθόνη, είναι ιδανικό για προβολή video ή παιχνιδιών, έχει βελτιωμένο ήχο και περισσότερες επιλογές στο format των αρχείων μουσικής (αναπαραγωγή από MP3, DC Quality ή 24 bit/192kHz Hi-Fi Playback) και επιπλέον διαθέτει τις πιο προηγμένες λειτουργίες της LG, όπως το χαρακτηριστικό KnockOn, τη λειτουργία Guest Mode και το Plug & Pop, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο G2.
Με επίκεντρο τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, μεταξύ άλλων, μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου G Flex είναι τα παρακάτω:
• Qtheater: απευθείας πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα video και το YouTube από την κλειδωμένη οθόνη
• Dual Window: χωρίζει την οθόνη σε 2 μέρη για πιο αποτελεσματική ταυτόχρονη πλοήγηση και χρήση
• Swing Lockscreen: αλλάζει την εικόνα ανάλογα με τη θέση του G Flex στο χέρι του χρήστη, ειδικά σχεδιασμένη για κυρτή οθόνη
• Urgent Call Alert: ανάβει κόκκινο φως LED στο πλήκτρο Rear Key όταν υπάρχουν παραπάνω από μία αναπάντητες από τον ίδιο αριθμό
• Face Detection Indicator: ανάβει πράσινο φως LED στο πλήκτρο Rear Key όταν «κλειδώνει» το focus στο πρόσωπο για τη λήψη φωτογραφίας
• Camera Timer: ανάβει το φως LED στο πλήκτρο Rear Key για να σημάνει την αντίστροφη μέτρηση πριν τη λήψη φωτογραφίας
LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Flex revealed

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top