Project Ara: Δείτε τι έχει ετοιμάσει η Google για το αρθρωτό smartphone [video]

0
Νέες πληροφορίες σχετικά με το Project Ara μας δίνει η Google μέσα από ένα βίντεο. Το Project Ara είναι μια προσπάθεια της Goggle που θα μας επιτρέπει να επιλέξουμε μόνοι μας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (επεξεργαστή, κάμερα κ.α.) κουμπώνοντας τα στις ανάλογες θέσεις, και κατ’επέκταση θα η υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης.

Στο βίντεο βλέπουμε κυρίως την ομάδα την οποία εργάζεται πάνω στο project και την πρόοδο που έχει γίνει αλλά παίρνουμε και αρκετά στοιχεία για τη νέα τεχνολογία και πως θα λειτουργεί. Φαίνονται τα τρία μεγέθη που θα κυκλοφορήσει το «αρθρωτό» τηλέφωνο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι για καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι το mini θα έχει τιμή μόλις $50.



Έχει δημιουργηθεί λοιπόν ένα πρωτότυπο που χρησιμοποιεί μαγνήτες για να κουμπώσουν τα modules επάνω στην κεντρική πλάκα, οι μαγνήτες αυτοί μπορούν να λειτουργούν ως ηλεκτρομαγνήτες διατηρώντας τις μαγνητικές ιδιότητες τους χωρίς να απαιτείται μόνιμη εφαρμογή ηλεκτρισμού. Το αποτέλεσμα είναι επίσης αρκετά όμορφο χωρίς να χρειάζεται να καλύπτονται τα modules με κάποια θήκη ενώ οι χρήστες θα μπορούν να παραγγέλνουν τα κομμάτια σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υλικά.

project-ara-conf3

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top