Windows 8.1, Επιστροφή του Start menu τον Αύγουστο

0
Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο update των Windows 8.1, η Microsoft ετοιμάζει μία δεύτερη αναβάθμιση για το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα. Η αναβάθμιση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τον Αύγουστο, ενώ πρόκειται να φέρει αρκετά χρήσιμες αλλαγές στους χρήστες.

Αρχικά, το Start menu (μενού έναρξης) πρόκειται να επιστρέψει στην αρχική οθόνη. Μετά την επιστροφή του Start button στην πρώτη αναβάθμιση, η Microsoft σχεδιάζει την επαναφορά ολόκληρου του menu, όπως ήταν και στα Windows 7, παραθέτοντας παράλληλα κάποια live tiles στο δεξί κομμάτι του.

Εκτός από το Start menu όμως, η δεύτερη αναβάθμιση πρόκειται να δώσει την δυνατότητα στις Windows 8 modern style εφαρμογές να ανοίγουν μέσα σε παράθυρα στο desktop. Το χαρακτηριστικό αυτό πρόκειται να φανέι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους θέλουν να τρέχουν ταυτόχρονα modern style και «παραδοσιακές» windows εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα νέα χαρακτηριστικά αρχικά προορίζοντας ως τμήμα των Windows 9, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

windows-81-start-menu

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top