Borderlands: The Pre-Sequel

0
Κυκλοφόρησε gameplay video. [UPDATE]

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την 2K Australia σε συνεργασία με την Gearbox και τοποθετείται χρονικά μεταξύ των γεγονότων των Borderlands 1 και 2. Η ιστορία αφορά την άνοδο του Handsome Jack και θα σας δίνει την δυνατότητα να χειρισθείτε έναν από τέσσερις διαθέσιμους χαρακτήρες, την Athena The Gladiator, τον Wilhelm The Enforcer, την Nisha The Lawbringer και, για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς, τον Claptrap (ή μια παραλλαγή του).

borderlands the presequel 1

Όπως αποκάλυψε στο VideoGamer ο CEO της Gearbox, Randy Pitchford: "Το Borderlands: The Pre-Sequel είναι ένα εντελώς καινούριο παιχνίδι, ένας standalone τίτλος στο σύμπαν της σειράς Borderlands". Το παιχνίδι ωστόσο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 ή Xbox Οne.
Από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής μπορούμε να συνοψίσουμε 7 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Borderlands: The Pre-Sequel:

1. Είναι η ιστορία του Handsome Jack

Το παιχνίδι τοποθετείται χρονικά μεταξύ των γεγονότων των Borderlands 1 και 2 και αφηγείται την ανάδειξη του Handsome Jack. Ο Jack ξέρουμε πως είναι ο κακός της υπόθεσης, αλλά είναι ένας πολύ cool χαρακτήρας και σίγουρα θα θέλαμε να τον δούμε περισσότερο.

borderlands the presequel 2

2. Θα μπορείτε να παίξετε σαν Claptrap

Το Pre-Sequel θα περιλαμβάνει τέσσερις playable χαρακτήρες τόσο από το πρώτο, όσο και από το δεύτερο game, ένας εκ των οποίων είναι ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων (και λίγο σπαστικός πολυλογάς) Claptrap. Σύμφωνα με τον Randy Pitchford η κάμερα θα είναι πιο χαμηλά στο παιχνίδι με τον εν λόγω χαρακτήρα, αλλά θα υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα.

3. Αναπτύσσεται από την 2K Australia

Πρόκειται για έναν standalone τίτλο του οποίου την ανάπτυξη επιμελείται η 2K Australia. Η εν λόγω εταιρεία έχει εργαστεί στο παρελθόν στην σειρά Bioshock μαζί με την Irrational, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της ανάπτυξής του παιχνιδιού συνεργάζεται με την Gearbox.

borderlands the presequel 3

4. Θα υπάρχουν jetpacks στο φεγγάρι.

Μία από τις περιοχές που θα διαδραματίζεται το παιχνίδι είναι το φεγγάρι της Pandora, όπου θα υπάρχουν jetpacks που θα σας επιτρέπουν double jumps, ενώ η γενικότερη χαμηλή βαρύτητα θα μετατρέπει κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι σε στυλ Halo. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μιας "butt stomp" κάθετης επίθεσης εάν πατήσετε το σκύψιμο όσο είστε στον αέρα.

Η έλλειψη ατμόσφαιρας σημαίνει αντίστοιχα έλλειψη οξυγόνου, έτσι θα είναι απαραίτητο να μαζεύετε ότι resources οξυγόνου βρίσκετε στο περιβάλλον για να γεμίζετε την αντίστοιχη μπάρα σας. Η τελευταία αδειάζει όσο πολεμάτε ή κάνετε άλματα, αλλά όχι με τραγικά γρήγορους ρυθμούς. Γενικά δεν θα αποτελεί κάτι το τόσο περιοριστικό όσο σε άλλα games, αλλά θα είναι ένας μικρός έξτρα "πονοκέφαλος".

borderlands the presequel 4

5. Θα υπάρχουν νέα όπλα και εφέ

Στο Borderlands: The Pre-Sequel έχουν προστεθεί νέα όπλα και διάφορα εφέ. Για παράδειγμα έχουν προστεθεί εφέ πάγου στα όπλα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να επιβραδύνετε τους εχθρούς σας πριν τους παγώσετε εντελώς. Θα υπάρχει μια ασπίδα που θα μπορεί να απορροφήσει το damage που δέχεστε και στην συνέχεια να το διοχετεύσει σαν επίθεση πίσω στους εχθρούς. Θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε το κατάλληλο upgrade στo skill tree ώστε η επίθεση αυτή να βάλλει πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Τέλος θα υπάρχουν και όπλα λέιζερ τα οποία υα είναι μεγάλης ισχύος.

6. Δεν θα βγει στις next-gen κονσόλες.

Το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει για PS4 ή Xbox One, μένοντας στην προηγούμενη γενιά κονσόλων και στα PC. Το Borderlands: The Pre-Sequel χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του Borderlands 2 και όπως δηλώνει ο Pitchford η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί προς το παρόν δεν υπάρχουν ακόμα αρκετές next-gen κονσόλες στα χέρια των καταναλωτών για να κυκλοφορήσουν ένα next-gen Borderlands.

borderlands the presequel 6

7. Οπτικά μοιάζει εντελώς με Borderlands

Η 2K Australia δεν εφεύρει εκ νέου το ύφος του παιχνιδιού. Το Pre-Sequel μοιάζει με τον τυπικό Borderlands τίτλο που θα περιμένατε. Βεβαίως υπάρχουν ορισμένες βελτιώσεις και νέα περιβάλλοντα, αλλά η δράση, η ατμόσφαιρα και το gameplay είναι 100% στο κλίμα της σειράς που αγάπησαν χιλιάδες φίλοι.

[UPDATE: 27/5/14] Η εταιρεία ανάπτυξης Gearbox Software, δημιούργησε ένα gameplay video για το Borderlands: The Pre-Sequel.

Ο παραγωγός του παιχνιδιού, James Lopez, περιγράφει μαζί με τον δημιουργικό διευθυντή Joel Eschler, 15 λεπτά χορταστικού gameplay. Απολαύστε το:

          

Το Borderlands: The Pre-Sequel αναμένεται αυτό το φθινόπωρο για PC, PS3 και Xbox 360.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top