Facebook, φέρνει το Ανώνυμο login σε τρίτες εφαρμογές

0
Είχατε αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα όταν κάνουμε «Login with Facebook» σε τρίτες εφαρμογές; Αυτό που γίνεται είναι ότι οι εφαρμογές αυτές έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του χρήστη μέσα από το λογαρσιασμό του στο Facebook.To Facebook ανακοίνωσε δυο νέους τρόπους έτσι ώστε οι τρίτες εφαρμογές να μην έχουν πλέον πρόσβαση στα στοιχεία της ταυτότητάς μας.

Με το νέο Anonymous Login feature, μπορούμε να χρησμιμοποιούμε το Facebook account αλλά παράλληλα να εξασφαλίσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα κυρίως σε apps που μπορεί να μην είναι αξιόπιστα. Επομένως μπορούμε για να κάνουμε «Login with Facebook» σε εφαρμογές για μουσική,παιχνίδια κλπ., χωρίς όμως να δίνουμε κανένα προσωπικό στοιχείο.

Ένα δεύτερο feature έχει να κάνει με το current standard Facebook Login που σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για το ποιά στοιχεία θέλουμε να μοιραστούμε με τρίτες εφαρμογές όταν συνδεόμαστε μέσω του Facebook account. Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε uncheck τις πληροφορίες που δεν θέλουμε να κοινοποιήσουμε.

Οι αλλαγές θα είναι διαθέσιμες μέσα στους πόμενους μήνες.


facebook-anonymous-login-570


facebook-anonymous-login-01-570


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top