Google, ετοιμάζει 7 ιντσών 3D tablet

0
Χάρη στην ομάδα Advanced Technology και Projects την οποία κληρονόμησε από τη Motorola, η Google δεν μένει μόνο στο Project Ara και το αρθρωτό τηλέφωνο αλλά συνεχίζει να επεκτείνεται.

Τώρα ετοιμάζει μια νέα συσκευή η οποία βασίζεται στο Project Tango και πρόκειται για ένα 3D tablet.Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal η Google ετοιμάζεται να κατασκευάσει 4.000 prototypes τον επόμενο μήνα.

Το tablet θα έχει οθόνη 7 ιντσών και θα μπορεί να καταγράφει τον περιβάλλοντα χώρο με ειδικούς σαρωτές και κάμερες που θα δημιουργήσουν τρισδιάστατες απεικονίσεις. Θα έχει υπέρυθρους αισθητήρες βάθους, 2 πίσω κάμερες και προηγμένο λογισμικό το οποίο μπορεί να καταγράψει το χώρο και να τον «μεταφράζει» σε 3D εικόνες.

Με το Project Tango η Google στοχεύει να δημιουργήσει συσκευές οι οποίες μπορούν να «χαρτογραφήσουν» τον κόσμο γύρω τους. Τον Φεβρουάριο είδαμε ένα prototype smartphone το οποίο έχει 4 megapixel κάμερα, συνδυασμένο RGB και υπέρυθρο αισθητήρα και μια κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης που επέτρεπε τη λήψη 3D εικόνων.

Το tablet θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο Google I/O developer conference τον Ιούνιο.



Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top