Gran Turismo: GT5 Event, Ayrton Senna στο GT6

0
Το τελευταιο online event του Gran Turismo 5. O Ayrton Senna στο Gran Turismo 6.

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ένα τελικό event για το Gran Turismo 5, καθώς το Online mode του έχει προγραμματιστεί να κλείσει στο τέλος του μήνα. Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος σε αυτό το συμβάν θα επιβραβευθούν με πέντε αμάξια που θα μπορούν να ξεκλειδώσουν στο Gran Turismo 6. Το event θα είναι ανοιχτό από σήμερα μέχρι και τις 31 Μαΐου στις 4 τα ξημερώματα ώρα Αγγλίας. Για να μάθετε πως να λάβετε μέρος μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Gran Turismo.

Τα αυτοκίνητα που θα κερδίσετε για το GT6 θα μπορούν να ξεκλειδωθούν στις 2-29 Ιουνίου μόνο αν συνδεθείτε με το ίδιο PlayStation account. Τα αυτοκίνητα που θα λάβετε θα είναι ένα Abarth Grande Punto '09, ένα Renault Sport Megane R.S. Trophy '11, το Nissan Fairlady Z (Z34) '08, το Tesla Motors Model S Signature Performance '12 και τέλος το Subaru S206 NBR Challenge Package '12.

Η Sony είχε ανακοινώσει ότι μέσα στο 2014 θα έκλειναν οι servers τόσο του GT5, όσο και ακόμη τριών games της και συγκεκριμένα πρόκειται για τις σειρές Resistance, MAG και SOCOM. Επίσης, όλα τα DLC του GT5 θα αποσυρθούν από το PlayStation Store και δε θα μπορείτε να προβείτε στην αγορά τους.

Επετειακό update προς τιμήν του Ayrton Senna

Σήμερα είναι η 20η επέτειος μετά το θάνατο του Ayrton Senna το 1994 στο Grand Prix του San Marino στην Imola, εκεί που άφησε και την τελευταία του πνοή ο Αυστριακός οδηγός Roland Ratzenberger. Η Polyphony Digital ανακοίνωσε ένα update προς τιμήν του Senna για το Gran Turismo 6 με την ονομασία "Ayrton Senna Tribute" το οποίο θα διατεθεί μέσα στον Μάιο και θα περιλαμβάνει in-game content για το παιχνίδι.




Το update θα περιέχει μεταξύ άλλων το ένδοξο αγωνιστικό αμάξι Lotus 97T σχεδιασμένο από τον Gerard Ducarouge, με το οποίο ο Senna πήρε την πρώτη του νίκη στο Πορτογαλικό Grand Prix στο Estoril το 1985. Επίσης θα προστεθεί η πίστα Interlagos και ένα Kart track.

Το Ayrton's Wish, ένα εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ προς τιμήν του Senna που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο παραπάνω, προβάλλει αποσπάσματα από το Senna Institute στη Βραζιλία που ιδρύθηκε από την Viviane Senna, την αδερφή του Ayrton, η οποία μετά το θάνατο του αδερφού της έχει βάλει σκοπό να συνεχίσει το όνειρο του να βοηθάει του συμπατριώτες του.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top