Quantum Break

0
Μερικά χρόνια μετά την κυκλοφορία του Alan Wake η φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με έναν νέο τίτλο για τον διάδοχο του Xbox 360. Στην press conference της Microsoft που έλαβε τέλος πριν από μερικά λεπτά η Remedy Entertainment μας παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Quantum Break, ενός από τα exclusives που θα πλαισιώσουν την αρχική "βιβλιοθήκη" παιχνιδιών του Xbox One.


           


Στο βίντεο είδαμε μια γυναίκα να ρωτά την κόρη της για ποιο λόγο είναι διαφορετική από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα ακουμπά το κεφάλι της μητέρας της και το σκηνικό αλλάζει τελείως, καθώς βλέπουμε ένα κολοσσιαίο τάνκερ να συντρίβεται πάνω σε μία γέφυρα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Phil Spencer (επικεφαλής των Microsoft Studios) οι πράξεις αλλά και οι αποφάσεις που θα πάρετε κατά την διάρκεια της ιστορίας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ροή των γεγονότων.

Εν τω μεταξύ ο Sam Lake, δημιουργός του Alan Wake ανέφερε μέσω Twitter ότι η Remedy κάποια στιγμή στο μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα sequel του δημοφιλούς Action-Adventure με horror στοιχεία.
Το Quantum Break θα κυκλοφορήσει για το Xbox One χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top