Μεγάλες νίκες με τη νέα 27″ gaming οθόνη της AOC [Δ.Τ]

0
Για gamers με μεγάλες φιλοδοξίες, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC επεκτείνει τη σειρά οθονών gaming με ένα extra-large 68,6 εκ (27″) Full HD μοντέλο ευρείας οθόνης. Με μεγάλη διάσταση οθόνης για απόλυτα κινηματογραφική εμπειρία gaming, η g2770Pqu δε μένει μόνο στις εντυπώσεις.
Χάρη στον εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, το γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms και την είσοδο DisplayPort, τα παιχνίδια ζωντανεύουν με ομαλή κίνηση χωρίς καθυστερήσεις, θαμπάδα κινήσεων ή σπάσιμο εικόνας. Εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις της, η οθόνη g2770Pqu προσαρμόζεται απόλυτα στις ατομικές ανάγκες κάθε gamer, χάρη σε ένα εύρος επιλογών συνδεσιμότητας όπως το MHL για συσκευές Android, τις εργονομικές λειτουργίες ρύθμισης και τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

Ξεχωρίζουν σε όλες τις διαστάσεις

Με ΤΝ πάνελ 68,6 εκατοστών (27″) η g2770Pqu της σειράς Style Line είναι η μεγαλύτερη οθόνη που διαθέτει η AOC ειδικά για gaming. Η τεράστια αυτή οθόνη είναι ιδανική για gamers που τους αρέσει να απολαμβάνουν τα παιχνίδια από μεγαλύτερη απόσταση. Έτσι μπορούν να κάθονται στον καναπέ με ένα ασύρματο χειριστήριο στο χέρι και να διαβάζουν χωρίς δυσκολία ακόμα και τα πιο μικρά γράμματα ή να θαυμάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια των γραφικών, χάρη στο μεγάλο μέγεθος της οθόνης και την ευκρινή εικόνα που προσφέρει η g2770Pqu σε ανάλυση Full HD
1920 x 1080 pixels. Ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές δράσης των παιχνιδιών, ο εξαιρετικά μικρός χρόνος απόκρισης του μόλις 1 ms και ο εκπληκτικός ρυθμός ανανέωσης των 144 Hz εγγυώνται μια συναρπαστική εμπειρία, χωρίς φαινόμενα «ghosting», σπασίματος εικόνας ή θαμπάδας στις κινήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο ο gamer απολαμβάνει πεντακάθαρη εικόνα και απόλυτα ομαλά animations κάθε στιγμή, που συμβάλλουν στη μείωση της κούραση των ματιών, αλλά προσφέρουν και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε multiplayer παιχνίδια. Παίζοντας σε μια οθόνη g2770Pqu, κανένας gamer δεν θα χάσει ποτέ ξανά το στόχο λόγω στιγμιαίων κολλημάτων στην εικόνα. Η εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/μ² θα κάνει κάθε νίκη ακόμα πιο λαμπερή.

Δύναμη στους παίκτες

Οι λάτρεις του gaming γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ενσωματώσουν τις οθόνες, τους υπολογιστές, τις κονσόλες και τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων στους χώρους τους ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους τίτλους ψυχαγωγίας της επιλογής τους. Ακριβώς αυτό ενισχύει η οθόνη g2770Pqu με τα πλούσια χαρακτηριστικά και τις ρυθμίσεις προσαρμογής που διαθέτει. Η προηγμένη υποδοχή DisplayPort είναι η πρώτη επιλογή για σύνδεση gaming PCs και Macs με ταχύτατη μετάδοση εικόνας, ενώ η θύρα HDMI επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει τεράστια ποικιλία από κονσόλες, Blu-ray players, συσκευές streaming πολυμέσων, ακόμα και Android smartphones και tablets. Το περιεχόμενο των παραπάνω συσκευών μπορεί να μεταδοθεί στην 27” g2770Pqu χάρη στη MHL συνδεσιμότητά της, ενώ παράλληλα μπορούν να φορτίζονται εύκολα μέσω των ενσωματωμένων υποδοχών USB 3.0 και 2.0. Επιπλέον η οθόνη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργονομικών επιλογών όπως κλίση, περιστροφή, ρύθμιση ύψους και pivot. Τέλος, τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία των 2 W φέρνουν την g2770Pqu στο επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας και επιπλέον ελευθερώνουν το χώρο από πρόσθετα καλώδια και ξεχωριστά ηχεία.

Ιδανική για την ψυχαγωγία αλλά και το περιβάλλον

Όπως όλες οι gaming οθόνες της AOC, έτσι και η g2770Pqu συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις με μεγάλη βιωσιμότητα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη από τις έξυπνες λύσεις λογισμικού Eco Mode και e-Saver, που βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η οθόνη επίσης καλύπτει αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας όπως τα EnergyStar 6.0 και TCO 6.0.

Η AOC προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση για τη νέα οθόνη με υπηρεσία επί τόπου αντικατάστασης. Η ενδεικτική τιμή λιανικής της g2770Pqu είναι 419€.

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω ένα συγκριτικό πίνακα όλων των οθονών gaming της AOC.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top