ΜΟΝΤΕΛΑ BMW 2015

0
Αλλαγές στους χρωματισμούς και όχι μόνο παρουσίασε η BMW Motorrad για τα περισσότερα μοντέλα για το 2015. Οι σημαντικότερες εντοπίζονται στο δημοφιλές R1200GS, ενώ στα μοντέλα R1200GS Adventure, R1200RT, K1600GT & GTL και K1300S είναι αναβαθμισμένο το πακέτο του στάνταρ εξοπλισμού.
 
R1200GS Στο best seller της BMW τοποθετήθηκε βαρύτερος στρόφαλος, όμοιος με της έκδοσης Adventure. Επίσης ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει το νέο σύστημα Keyless Ride. Πρόκειται για αισθητήρες τοποθετημένους στη μοτοσυκλέτα και το κλειδί. Όταν η μοτοσυκλέτα θα αντιλαμβάνεται το κλειδί σε κοντινή απόσταση θα ξεκλειδώνει αυτόματα. Πατώντας το κουμπί on/off που βρίσκεται στη θέση του διακόπτη ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να τη θέσει σε λειτουργία με το κλειδί στην τσέπη και να τη “σβήσει” όταν απομακρυνθεί από αυτή. Ένα ακόμη σύστημα που συμπεριλαμβάνεται στον εξτρά εξοπλισμό είναι ο ημιαυτόματος συμπλέκτης (Shift Assistant Pro) που είχε τοποθετηθεί αρχικά στο τουριστικό R1200RT και εξασφαλίζει στον αναβάτη “ανώδυνες” αλλαγές σχέσεων χωρίς συμπλέκτη. Οι νέοι χρωματισμοί είναι Alpine White (στην εν λόγω έκδοση ο άξονας μετάδοσης και ο κινητήρας είναι σε μαύρο χρώμα), Frozen Dark Blue Metallic και Black Storm Metallic.
 
R1200GS ADVENTURE: Στον προαιρετικό εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνονται τα συστήματα Keyless Ride και Shift Assistant Pro. Και για όλους όσοι ήθελαν το Adventure αλλά δεν μπορούσαν λόγω ύψους να το αποκτήσουν, η BMW δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας με χαμηλότερη ανάρτηση κατά 30mm. Για να μειωθεί ακόμη 20mm το ύψος, ο ιδιοκτήτης μπορεί να τοποθετήσει τη σέλα της απλής έκδοσης.
 
R1200RT: Το κορυφαίο τουριστικό μοντέλο αποκτά το σύστημα Keyless Ride με το οποίο ξεκλειδώνει μέχρι και το ντουλαπάκι αποθηκευτικού χώρου χωρίς τη χρήση κλειδιού. Οι νέοι χρωματισμοί είναι οι Granite Grey Metallic και San Marino Blue Metallic.
 
K1600 GT & GTL: Τα εξακύλινδρα υπερ-τουριστικά μοντέλα των Βαυαρών αποκτούν Dynamic Traction Control (DTC) στον στάνταρ εξοπλισμό, αλλά και Keyless Ride το οποίο έως τώρα υπήρχε μόνο στην έκδοση GTL. Ένα πολύ χρήσιμο για το βάρος των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών σύστημα είναι το Hill Start Control που βοηθά στις εκκινήσεις σε ανηφόρες. Φώτα ημέρας και πάνελ οργάνων της έκδοσης GTL συμπεριλαμβάνονται επίσης στον εξοπλισμό. H νέα χρωματική πρόταση Black Storm Metallic είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις, η Light White μόνο στην έκδοση GT και η Glacier Silver Metallic μόνο στην έκδοση GTL.
 
F700GS: Μόνο χρωματικές αλλαγές για το F700GS. Λευκό, μπλε και μαύρο ενώ σε κόκκινη απόχρωση είναι το πλαίσιο και το αμορτισέρ.
 
F800GS/F800GS ADVENTURE: Σε κόκκινο με μαύρο πλαίσιο και σε λευκό με κόκκινο πλαίσιο θα διατίθεται το F800GS, ενώ η έκδοση Adventure θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμό Kalamata Metallic Mat και σε λευκό.
 
F800GT: Σε μπλε μεταλλικό (Montego Blue Metallic) θα διατίθεται το μεσαίο τουριστικό μοντέλο το 2015, ενώ παραμένουν στην γκάμα οι χρωματισμοί Dark Graphite Metallic και Light White.
 
K1300S MOTOSPORT: Το sport touring μοντέλο της BMW αποκτά πιο sport χαρακτήρα χάρη στα νέα χρώματα αλλά και “ακριβά” αξεσουάρ όπως είναι οι ελαφρύτερες ζάντες και τα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη που προέρχονται από το μοντέλο HP. Επιπλέον η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι “προικισμένη ” με εξάτμιση της Akrapovic και φυμέ ζελατίνα.










πηγη

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top