League of Legends Chat Ban: Περισσότερες νίκες

0
Ο αποκλεισμός από το chat στο League of Legends βελτιώνει την απόδοση των παιχτών.
Η Riot Games έχει χρησιμοποιήσει πολλές μεθόδους για να αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά των χειρότερων παιχτών στο League of Legends. Παραδείγματα αποτελούν το tribunal, καθώς και τα reports μετά τη λήξη του παιχνιδιού που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Σε αυτή την πληθώρα μεθόδων υπάρχει και το chat ban. Το chat ban, κατά τη Riot, όχι μόνο αποθαρρύνει την αρνητική συμπεριφορά, αλλά βελτιώνει και την επίδοση των ίδιων παιχτών στα lanes.

league-of-legends-chat-ban

Υπήρξαν παρόλα αυτά και απορίες σχετικά με το πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος του chat ban. Πιο συγκεκριμένα ένας παίχτης ρώτησε στο League of Legends Forum αν ο αποκλεισμός από το chat επηρεάζει τις τακτικές των παιχτών, καθώς αυτοί δεν μπορούν να μιλήσουν με τους συμμάχους τους.

Ο Jeffrey Lin, lead social system designer της Riot απάντησε: "Πιστεύω πως η αδυναμία να σχεδιάσει κάποιος τακτικές στο chat δε σχετίζεται απαραίτητα με τις αυξανόμενες ήττες. Μπορώ μάλιστα να πω ότι παρατήρησα το αντίθετο" προσθέτοντας πως πιστεύει ότι πολλοί παίχτες όταν δεν χρησιμοποιούν το chat, κάνουν καλύτερη χρήση των pings και αποδίδουν συνολικά καλύτερα. "Ένας μεγάλος αριθμός παιχτών, έχει επωφεληθεί από το chat ban κερδίζοντας περισσότερα παιχνίδια, καθώς η υβριστική συμπεριφορά συμμάχων συνηθίζει να μειώνει τη συνολική απόδοση της ομάδας" κατέληξε.

Ο Lin πρόσθεσε πως συζητείται στη Riot να υπάρχει αποκλεισμός παιχτών από τα Ranked αν έχουν προηγουμένως υποστεί ban και μάλιστα δήλωσε ότι θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό στο σύντομο μέλλον. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ομάδα της Riot Games άρχισε να εφαρμόζει αποκλεισμούς λογαριασμών για περίοδο δύο εβδομάδων σε παίχτες με εκτεταμένη τοξικότητα, με αποκορύφωση τον μόνιμο αποκλεισμό παίχτη από το League of Legends.

Τέλος, ο Lin δήλωσε ότι όταν αυτό είναι αναγκαίο, η Riot Games θα αρχίσει να αποκλείει μόνιμα περισσότερους λογαριασμούς, αφού όμως ερευνάει κάθε περίπτωση εκτενώς.

ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top