Ένα τέχνασμα αναζήτησης στο Twitter που δεν γνωρίζετε

0
Το Tweetdeck, είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για το Twitter, που προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό στην αναζήτηση της ιστοσελίδας. Το χαρακτηριστικό αυτό σας βοηθά να ανακαλύψετε τα πιο δημοφιλή (viral) tweets για κάθε όρο αναζήτησης πολύ εύκολα. Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά επίπεδα. Έτσι μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα «επίπεδο» για να αναζητήσετε ας πούμε tweets που έχουν γίνει retweeted ή favorited “n” φορές.

Το φίλτρο αυτό δεν υπάρχει φυσικά στην ιστοσελίδα του Τwitter, αλλά ούτε και στην επίσημη εφαρμογή της υπηρεσίας για κινητές συσκευές. Εκπληκτικό! Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να το είχαν υιοθετήσει καθώς είναι πραγματικά πολύ πρακτικό.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ένα τέχνασμα, για να μπορείτε να φιλτράρετε tweets στην ιστοσελίδα του Twitter ή μέσα από οποιαδήποτε Twitter app χρησιμοποιώντας μια μη τεκμηριωμένη αναζήτηση που το Twitter μάλλον δεν θέλει να γνωρίζετε.

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να έχετε αποτελέσματα κοντά στις προσδοκίες σας:

Στο πλαίσιο αναζήτησης του Τwitter, πληκτρολογήστε οποιοδήποτε όρο αναζήτησης μαζί με τα min_retweets:[νούμερο που επιθυμείτε] ή min_faves:[νούμερο που επιθυμείτε] για να φιλτράρετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας. Για παράδειγμα, η αναζήτηση μας εμφανίζει μόνο τα tweets που δείχνουν του domain iguru.gr labnol.org που έχουν γίνει favorited ή retweeted τουλάχιστον 5 φορές.
iguru.gr min_retweets:5 ή iguru.gr min_faves:5

Μπορείτε να προσθέσετε περαιτέρω ερωτήματα αναζήτησης με συντελεστές αναζήτησης, όπως το filter:news για να σας δείξει tweets που προέρχονται από πηγές ειδήσεων ή να χρησιμοποιήσετε το filter:images μόνο δείχνουν μόνο tweets που περιέχουν εικόνες.

Δοκιμάστε το και καλή επιτυχία!

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top