Google, ετοιμάζει online store να φτιάχνεις δικές σου θήκες και live wallpapers

0
Η Google εκτός από τις συσκευές Nexus συνηθίζει να σχεδιάζει και θήκες γι’αυτές, όπως για παράδειγμα για το Nexus 10 και το Nexus 5. Αυτή την φορά όμως έχει στο μυαλό της να κάνει κάτι ξεχωριστό δημιουργώντας ένα store στο οποίο θα μπορείς να φτιάχνεις δική σου custom θήκη καθώς και live wallpapers.

Η ιδέα αυτή υπάρχει ήδη και έχει υλοποιηθεί και από άλλους κατασκευαστές που σου δίνουν την δυνατότητα να κατασκευάσεις custom θήκες για όλα σχεδόν τα κινητά. Αλλά, η Google θέλει και αυτή να μπει στο παιχνίδι δημιουργώντας ένα αντίστοιχο online store μόνο για τις συσκευές της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Google έχει ήδη δημιουργήσει web apps για να σχεδιάσεις την θήκη της αρεσκείας σου και live wallpapers, αλλά είναι στην αναμονή για να αποφασίσουν αν αξίζει να προωθήσουν ένα τέτοιο project. Το τελικό concept έχει ως στόχο να μπορείς να δημιουργείς μια custom θήκη με 2 τρόπους, με custom map ή φωτογραφία.

Η επιλογή MapMe θα σου δίνει την δυνατότητα να επιλέγεις ένα μέρος για το design. Το άλλο εργαλείο θα αποκαλείται Moments και θα σου δίνει την δυνατότητα να επιλέγεις μια στάνταρ φωτογραφία για το σχέδιο της θήκης. Αρχικά φαίνεται ότι θα είναι μόνο για το Nexus 5 , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμο και για άλλες συσκευές.

google-workshop-01-570

google-workshop-02-570

google-workshop-04-570
google-workshop-05-570

google-workshop-03-570

google-workshop-06-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top