Huawei Ascend Mate 3, στο Antutu με τεράστια οθόνη και δυνατό επεξεργαστή

0
Τον Ιανουάριο η Huawei κυκλοφόρησε το Huawei Ascend Mate 2 με a 6.1 ιντσών 1080p οθόνη και Snapdragon 400 quad-core επεξεργαστή. Με άλλα λόγια το Mate 2 είναι mid-range συσκευή με τεράστια οθόνη. Όπως όλα δείχνουν η εταιρεία ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο, το Huawei Ascend Mate 3.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε τις πρώτες leaked φωτογραφίες της συσκευής χωρίς όμως να μάθουμε κάτι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Το Huawei Ascend Mate 3 όμως φαίνεται ότι πέρασε από το AnTuTu και μας δείχνει ότι μάλλον δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού και θα είναι ένα δυνατό phablet.

Από το Mate 3 με αριθμό μοντέλου MT7-TL00 περιμένουμε Kirin 920 επεξεργαστή ο οποίος έχει καλύτερη απόδοση ακόμα και από τον Qualcomm Snapdragon 805– τουλάχιστον αυτό είχε υποστηρίξει η Huawei κατά την επίσημη παρουσίαση του chipset.

Επιπλέον, η συσκευή έχει Mali-T624 MP4 κάρτα γραφικών, 2 ή 3 GB RAM, 6.1 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080. Η συσκευή φαίνεται ότι θα είναι εξοπλισμένη με 13 MP εξωτερική κάμερα, 5 MP κάμερα στην μπροστινή πλευρά και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Huawei Ascend Mate 3 θα έχει μεταλλική κατασκευή και θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στον Σεπτέμβριο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει η Huawei από θέμα design μιας και στρέφεται στο μέταλλο αλλά και τι απόδοση θα έχει ο Kirin920.

huawei-ascend-mate-3-antutu-570

Huawei-Ascend-Mate-3-02-570

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top