Sony Cyber-shot DSC-KW1, επίσημα η selfie κάμερα-μπουκάλι αρώματος

0
Την Τετάρτη διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες από μια παράξενη συσκευή της Sony η οποία σχεδιαστικά έμοιαζε με μπουκάλι αρώματος και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα επικεντρώνεται στις selfies. Τότε υποθέσαμε ότι είναι νέο smartphone, αλλά τελικά είναι κάμερα και ανακοινώθηκε επίσημα.

Η Sony Cyber-shot DSC-KW1 έχει κάμερα 19.2 megapixel με F2.0 ευρυγώνιο φακό και εστιακό μήκος 21 χιλιοστά. Ο φακός βρίσκεται στο «καπάκι» του «αρώματος» και είναι ικανός να περιστρέφεται 180 μοίρες ώστε εκτός από selfies να βγάζει και κανονικές φωτογραφίες. Επίσης η DSC-KW1 έχει και άλλα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε μια συνηθισμένη ψηφιακή φωτογραφική όπως 3.3 ιντσών οθόνη, microSD υποδοχή, αλλά και WiFi και NFC.

Το LED flash είναι τοποθετημένο μαζί με 2 Swarowski κρυστάλλους, δίνοντας στην κάμερα ένα πιο premium look αλλά και εξίσου premium τιμή. Η Sony Cyber-shot DSC-KW1 luxury perfume bottle selfie camera θα πωλείται γύρω στα 845 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες μεταξύ 22 Αυγούστου και 16 Σεπτεμβρίου και η αποστολή θα γίνει στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Τα «μπουκαλάκια» θα έρχονται σε άσπρο, ροζ, πράσινο και μοβ χρώμα. Προφανώς απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο φύλλο και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα κυκλοφορήσει σε αγορές εκτός Ασίας.

sony-dsc-kw1-official-02-570

sony-dsc-kw1-official-01-570

sony-dsc-kw1-official-06-570

sony-dsc-kw1-official-07-570

sony-dsc-kw1-official-09-570

sony-dsc-kw1-official-10-570

sony-dsc-kw1-official-11-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top