To luxury smartwatch της HP με στρογγυλή οθόνη

0
Όπως φαίνεται η HP ετοιμάζεται να μπει στη σκηνή των smartwatches, αλλά δεν θέλει να φτιάξει ένα ακόμη έξυπνο ρολόι το οποίο θα απευθύνεται σε geeks. Η HP συνεργάζεται με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Michael Bastian για να δημιουργήσει ένα ρολόι το οποίο θα είναι και αξεσουάρ μόδας.

Το smartwatch θα έχει στρογγυλό design και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Θα έρχεται με 3 διαφορετικά λουράκια τα οποία θα μπορούν να αλλάζουν- μαύρο καουτσούκ, καφέ δερμάτινο και πράσινο νάιλον. Επίσης θα κυκλοφορήσει και limited edition έκδοση η οποία θα είναι όλο μαύρη.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα συνοδεύεται από ένα app το οποίο θα είναι συμβατό με Android και iOS για να επιτρέπει στο HP smartwatch να συγχρονίζεται με συσκευές και από τις δυο πλατφόρμες.

Θα λαμβάνει notifications από μηνύματα, emails, νέα και μπορείς να ελέγχεις τη μουσική. Το νέο smartwatch εμφανίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες αλλά σίγουρα μας αρέσει που οι εταιρείες στρέφονται σε ρολόγια τα οποία εκτός από τεχνολογικά gadgets είναι και όμορφα.


HP-Watch-01-570

HP-Watch-02-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top