Ubusana

0
Νέο Shoot 'em up από τον δημιουργό του Ikaruga.
O Hiroshi Iuchi, ο εμπνευστής της cult δημιουργίας Ikaruga, εργάζεται σε ένα καινούργιο Shoot 'em up για το PS4.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Siliconera, o Iuchi έχει ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας M2 και δουλεύει σε αρκετά projects. Ένα από αυτά είναι και το Ubusana, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον σε ψηφιακή μορφή στο PS4. Για την ώρα, όπως είναι φυσικό, ελάχιστες πληροφορίες έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το Ubusana θα ανήκει στην κατηγορία των shoot 'em up.

O Iuchi δήλωσε πως υπό άλλες συνθήκες δεν θα ανακοίνωνε τόσο σύντομα το project του, παρόλα αυτά ο Naoki Horii, ο πρόεδρος της M2 τον παρότρυνε να προβεί σε ανακοινώσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Όπως αναφέρει ο δημιουργός του Ikaruga στο επίσημο blog του, ο Horii του είπε:

"Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι των shooters θα περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες, ακόμη κι αν η παρούσα ανακοίνωση του Ubusana είναι κάπως πρόωρη."

Αξίζει να σημειωθεί ότι η M2 ανέλαβε πρόσφατα την μεταφορά αρκετών τίτλων της Sega στο 3DS, μεταξύ των οποίων συναντάμε τα Sonic The Hedgehog, Space Harrier και Altered Beast. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το Ikaruga αποτελεί ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- παλαιομοδίτικο top-down shoot 'em up αυτής της χιλιετίας. Ο Iuchi είχε επίσης εργαστεί και στο Radiant Silvergun, τον πνευματικό πρόγονο του Ikaruga, που αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες δημιουργίες του Sega Saturn. Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν το Ikaruga μπορούν να το προμηθευτούν από το Steam ή το Xbox Live Arcade.

To Ubusana θα κυκλοφορήσει για PS4, αν και ενδέχεται στο μέλλον να μεταφερθεί και σε άλλα format.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top