Μέθυσε, απολύθηκε και έγινε εκατομμυριούχος

0
O ιδρυτής της Invoice2Go, ο 40χρονος Chris Strode, είναι ένας πλούσιος και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Και το οφείλει στον προηγούμενο εργοδότη του, την επενδυτική τράπεζα Macquarie, η οποία τον απέλυσε, όταν μέθυσε σε μια εταιρική εκδήλωση.

Ο Strode λέει πως η απόλυσή του ήταν το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ.

Ο μετέπειτα επιχειρηματίας δημιούργησε την πρώτη εκδοχή του Invoice2Go στο δρόμο για τη δουλειά του στην Macquarie, το 2002, όταν ήταν 28 ετών και δούλευε freelance ως software developer. Αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα με το σύστημα τιμολογίων της εταιρείας, αποφάσισε μόνος του να δημιουργήσει κάτι καλύτερο.

“Το μόνο που έβρισκα ήταν ολόκληρα λογιστικά πακέτα. Το 90% των λειτουργιών τους δεν είχαν κανένα νόημα για εμένα. Εγώ απλά ήθελα να στέλνω ένα τιμολόγιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”, εξηγεί.

Και μετά, συνέβη το περιστατικό όπου ο Strode μέθυσε κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού cocktail party, με αποτέλεσμα να απολυθεί.

Όμως, η απόλυση του έδωσε περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με το προϊόν του. Όπως λέει, δούλεψε σκληρά για αυτό, πριν να φτάσει στην επιτυχία. Ειδικά όταν το μετέτρεψε σε προϊόν κινητής τηλεφωνίας πριν από πέντε χρόνια.

“Θυμάμαι όταν κράτησα στα χέρια μου ένα iPhone για πρώτη φορά, πριν από έξι χρόνια. Συνειδητοποίησα ότι θα άλλαζε τα πάντα και μπορούσε να βοηθήσει να λυθεί το παγκόσμιο πρόβλημα των γρήγορων πληρωμών”, λέει.

Τώρα, η εταιρεία του, που εδρεύει στην Αυστραλία, έχει αντλήσει χρηματοδότηση 35 εκατ. δολαρίων και αξίζει πάνω από 100 εκατ. δολάρια. Περίπου 100.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το  Invoice2Go.

Πηγή: newmoney

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top