HuaweiAscend P7, με οθόνη από ζαφείρι- προλαβαίνει την Apple

0
H Huawei βρέθηκε στην IFA 2014 στο Βερολίνο όπου παρουσίασε τα νέα Huawei Ascend Mate 7 και Huawei Ascend G7. Μαζί με τις δυο νέες συσκευές παρουσίασε και τη βελτιωμένη έκδοση του Huawei Ascend P7 που έρχεται με οθόνη από ζαφείρι και το πίσω καπάκι αντί για γυαλί είναι κεραμικό.

Η Huawei γίνεται η πρώτη που βάζει επικάλυψη από ζαφείρι σε mainstream συσκευή (έχει προηγηθεί το σκληροτράχηλο Kyocera Brigadier) και προλαβαίνει την Apple η οποία ακούγεται πολύ έντονα ότι στο επερχόμενο iPhone 6 θα βάλει επικάλυψη από ζαφείρι.

Το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition όπως είπαμε έχει οθόνη από ζαφείρι η οποία είναι πολύ πιο ανθεκτική και όπως φαίνεται θα αρχίσει να γίνεται trend στις high-end ναυαρχίδες στο εξής. Το πίσω καπάκι έχει αντικατασταθεί από κεραμικό πάνελ το οποίο είναι επίσης πιο ανθεκτικό ενώ το μεταλλικό frame βγαίνει και σε rose gold χρώμα.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition είναι ακριβώς ίδιο με την κανονική έκδοση: 5 ιντσών 1080p οθόνη, quad-core επεξεργαστή και 13MP κάμερα. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τιμή και διαθεσιμότητα, σίγουρα περιμένουμε να είναι πιο ακριβό από την κανονική έκδοση.

Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση



 huawei-ascend-p7-sapphire-edition-01-570

huawei-ascend-p7-sapphire-edition-02-570

huawei-ascend-p7-sapphire-edition-03-570

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top