iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

0
Αυτό είναι το iPhone 6 με οθόνη 4.7 ίντσες (1344×750 pixels) και το iPhone 6 Plus με οθόνη 5.5 ίντσες (1920×1080 pixels) και ανακοινώθηκαν σήμερα επίσημα από την Apple και τον Tim Cook. Τα νέα iPhone έχουν νέο σχεδιασμό, λεπτή κατασκευή (6.9 χλστ. και 7.1 χλστ. αντίστοιχα) από αλουμίνιο και οθόνη νέας τεχνολογίας IPS με dual-domain pixels και full sRGB wide color gamut.

Ο νέος επεξεργαστής Apple A8 (2ης γενιάς 64-bit) προσφέρει 25% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 50% ταχύτερα γραφικά (M8) από τον προκάτοχό του. Η μπαταρία των νέων iPhone παρέχει 50% καλύτερη διαχείριση την ενέργειας.

Το iPhone 6 έχει κάμερα iSight 8 Megapixel με f/2.2 και νέο αισθητήρα. Με την τεχνολογία Focus Pixels η κάμερα εστιάζει πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο iPhone. Μπορεί να τραβήξει βίντεο slow motion τόσο με 120 fps όσο και με 240 fps.

Η κάμερα του iPhone 6 προσφέρει συνεχόμενο auto-focus και λειτουργία time-lapse video. Η μπροστινή του κάμερα FaceTime HD μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη HDR φωτογραφιών.
Update: Μάθε για το νέο Apple Watch.

Το iPhone 6 Plus έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και πραγματοποιεί λήψη καλών φωτογραφιών και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus ενσωματώνουν ταχύτερο 4G/ LTE chip και περισσότερες LTE bands (έως 150 Mbps download) από το iPhone 5s. Το Wi-Fi είναι συμβατό με το πρωτόκολλο ac.

Και τα δύο νέα μοντέλα έρχονται με ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 8.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 12 Σεπτεμβρίου και θα διατεθούν από τις 19 Σεπτεμβρίου σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρο Ρίκο, Σινγκαπούρη και Αγγλία.

iPhone 6 and iPhone 6 plus

iPhone 6 and-iPhone-6-plus-revealed-official-3

iPhone 6 iPhone 6 Plus revealed

iPhone 6 revealed official

iPhone 6 and iPhone 6 plus

iPhone 6 and iPhone 6 plus

iPhone 6 and iPhone 6 plus

iPhone 6 and iPhone 6 plus

Apple pay

iPhone 6 and iPhone 6 plus

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top