Nikon, μπαίνει στον «χώρο» των selfies με την COOLPIX S6900

0
Οι selfies είναι το trend της εποχής που όπως φαίνεται δεν είναι μια απλή μόδα που περνάει. Αντιθέτως μεγάλοι κατασκευαστές smartphones όπως Sony και Microsoft λανσάρουν ήδη συσκευές που πλασάρονται ως selfie phones. Σειρά παίρνει η Nikon η οποία ανακοίνωσε την COOLPIX S6900 που μεταξύ άλλων κάνει τις selfies πιο εύκολες.

Διαθέτει οθόνη που περιστρέφεται, έχει stand για να τοποθετείται η κάμερα και έχει κουμπί μπροστά για να τραβάτε selfie φωτογραφίες πιο εύκολα. Επίσης μπορείτε να την ελέγχετε μέσω χειρονομιών ενώ υπάρχουν και διάφορα φίλτρα όπως Skin softening, Powder, Soft, and Vividness.

Το Self-collage feature, επιτρέπει τη λήψη πολλών φωτογραφιών που στη συνέχεια αυτόματα δημιουργείται ένα κολάζ φωτογραφιών. Με το Selective softening μπορείς να τονίσεις τα πρόσωπα και η κάμερα στη συνέχεια θολώνει όλη την υπόλοιπη φωτογραφία.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της η Nikon COOLPIX S6900 έχει 16 megapixel CMOS σένσορα, 12x optical zoom, 3 ιντσών οθόνη, 460k dot vari-angle LCD, 1080p60 video recording, Wi-Fi και NFC συνδεσιμότητα.

Θα είναι διαθέσιμη από 23 Σεπτεμβρίου στα 249 ευρώ.

        

                                  nikon-COOLPIX S6900 -selfie-camera-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top