Sony Smartwatch 3 και SmartBand Talk, επίσημα τα νέα wearables [IFA 2014]

0
Μέρα ανακοινώσεων σήμερα για τη Sony η οποία αφού μας παρουσίασε τα νέα Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact από τα οποία το Techblog έχει ήδη ανεβάσει hands on videos που μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ, ανακοίνωσε επίσημα τις 2 νέες φορετές συσκευές της. Πρόκειται για τα Sony SmartWatch 3 και το νέο fitness tracker wristband SmartBand Talk

Το νέο Sony SmartWatch 3 θα τρέχει Android Wear, την νέα πλατφόρμα της Google για τις φορετές συσκευές, επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων, μπορείς να ελέγχεις τα email και να κρατάς αρχείο που αφορά στην άσκηση. Το καλύτερο όμως στο νέο smartwatch είναι ότι μπορείς να το ελέγξεις με την φωνή σου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσεις το Google Now ώστε να πάρεις πληροφορίες για τον καιρό, οδηγίες για να βρεις τον δρόμο σου ή και να κάνεις μια κράτηση σε ένα ξενοδοχείο.

Το SmartWatch 3 θα κοστίζει περίπου 229.90 ευρώ, σε μαύρο χρώμα, και έρχεται με οθόνη 1.68 ιντσών με ανάλυση 320×320. Με 24.99 ευρώ παραπάνω θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε ροζ η άσπρο λουράκι. Επιπλέον θα έχει accelerometer, πυξίδα, GPS, NFC, bluetooth, Micro USB, 512 RAM και αισθητήρα για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας. Η μπαταρία με μια φόρτιση μπορεί να αντέξει ως και 2 μέρες με κανονική χρήση ή ως 4 μέρες με αραιή χρήση.

sony-smartwatch-3-01-570

Η Sony εκτός του SmartWatch 3, αποκάλυψε και το SmartBand Talk, που είναι στην ουσία συνέχεια του SmartBand fitness tracker που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό τον χρόνο.

Το νέο SmartBand Talk έρχεται με κυρτή E Ink οθόνη, η οποία είναι συνέχεια ανοικτή και επίσης έχει την δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις. Το SmartBand Talk θα λέγαμε είναι optimized για μικρές κλήσεις καθώς μεγαλύτερης διάρκειας θα εξαντλούσαν την μπαταρία πολύ γρήγορα. Παρόλα αυτά, αυτό το feature είναι σπάνιο στα wristband fitness trackers.

Πάντως εκτός των κλήσεων θα έχει την δυνατότητα να μετράει τα βήματα του χρήστη, τις θερμίδες που καίει καθώς και τον κύκλο ύπνου του.

Το SmartBand Talk τρέχει Android 4.4 KitKat. Η τιμή του θα είναι 159 ευρώ.

sony-smartbandtalk-01-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top