Ανακοινώθηκε το Watch, το πρώτο έξυπνο ρολόι της Apple

0
Oh, and one more thing... Αυτή η φράση είχε να ακουστεί από την εποχή του μακαρίτη Steve Jobs. Την ακούσαμε ξανά ως φόρο τιμής από το στόμα του Tim Cook πριν λίγες ημέρες όταν ήδη είχε ανακοινώσει τα δύο νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Στη συνέχεια παρουσίασε το Watch, το πρώτο smartwatch της εταιρείας το οποίο θα δούμε στις αρχές του 2015.

Το ρολόι έχει μια οθόνη ανάλυσης Retina που αντιλαμβάνεται πέρα από το άγγιγμα και την πρόσθετη πίεση. Για την πλοήγηση υπάρχει και ένα κουμπί στα πλάγια ώστε να μπορείς να κάνεις τόσο scrolling όσο και να εμφανίζεις εύκολα τις διαθέσιμες εφαρμογές.

Από την κάτω μεριά υπάρχουν διάφοροι αισθητήρες και LEDs ώστε να μετράνε τον σφυγμό. Φυσικά το ρολόι θα δουλεύει αρμονικά με την νέα ανανεωμένη εφαρμογή Health του iOS 8 που θα δούμε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά και κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις. Ανάλογα με το τι θα προτιμήσετε θα μπορείτε να έχετε μια συσκευή κατασκευασμένη από ατσάλι, αλουμίνιο ή χρυσό 18 καρατίων. Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη γκάμα από λουράκια (πλαστικά,δερμάτινα και μεταλλικά) ώστε να διαλέξετε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

 
Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές του iOS θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο Watch, από τη στιγμή μάλιστα που θα κυκλοφορήσει και το WatchKit SDK για τους developers που θέλουν να γράψουν κάποια εφαρμογή.

Θα μπορείτε να καταγράφετε δραστηριότητες όπως τρέξιμο μέσω του Activity και Workout app το οποίο παρακολουθεί κάθε σας κίνηση και σας εμφανίζει στο τέλος αναλυτικά γραφήματα με την κατανομή των δραστηριοτήτων.

Θα υπάρξουν 3 εκδόσεις του ρολογιού, το απλό, το Sport και το Edition. Το χρυσό μοντέλο είναι το Edition, το αλουμινένιο το Sport ενώ το "απλό" Watch είναι το ατσάλινο. Πέρα από αυτή την επιλογή θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 2 μεγέθη (38mm και 42mm).

Η τιμή του ξεκινά από 350 δολλάρια και θα είναι συμβατό μέχρι το iPhone 5.
      

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top