Τα απούλητα Amazon Fire Phones της κοστίζουν 170 εκατ. δολάρια

0
Το Amazon Fire Phone, το πρώτο smartphone της εταιρείας ήρθε ως πολλά υποσχόμενη και καινοτόμα συσκευή με 4.7 ιντσών 3D οθόνη που ελέγχεται από 4 μπροστινές κάμερες και πολύ ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως το Mayday που μπορεί να σε εξυπηρετεί σε κάθε πρόβλημα, το Firefly το οποίο μπορεί να αναγνωρίζει από βιβλία μέχρι τραγούδια.

Όμως αυτά δεν φαίνεται να ήταν αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των χρηστών καθώς η Amazon ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου που τελείωσε τον Σεπτέμβριο. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου τα απούλητα αποθέματα ήταν στα 83 εκατομμύρια δολάρια. Η Amazon ανέφερε ζημιές 170 εκατομμυρίων δολαρίων οι οποίες οφείλονται κυρίως στο Fire Phone.

Η απόφαση της Amazon να μην δώσει πρόσβαση στο Google Play αλλά μόνο στο Amazon Appstore το οποίο έχει πολύ λιγότερες εφαρμογές αλλά και η τιμή του που ήταν για κινητό της τάξης του Samsung Galaxy S5 χωρίς να έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά, ήταν που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Το αποτέλεσμα ήταν η συσκευή να πουλήσει λιγότερα από 35.000 κομμάτια τους 2 πρώτους μήνες ενώ αντίστοιχα για παράδειγμα το iPhone 6 πούλησε 10 εκατ. την πρώτη εβδομάδα και το Samsung Galaxy Note 4 έφτασε στα 4.5 εκατομμύρια σε έναν μήνα.

Amazon-Fire-Phone-official-10-570

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top