Kawasaki Versys 650

0
Η Kawasaki μας ετοίμασε πολλές εκπλήξεις στην έκθεση της Κολωνίας. Μετά το “τουρμπάτο” Η2 και την ανανέωση του Versys 1000, για τα οποία υπήρχε πληροφόρηση και πριν την έναρξη της έκθεσης, το Versys 650 έκανε επίσης την εμφάνισή του ριζικά ανανεωμένο.

Σχεδιαστικά εφαρμόζεται η γραμμή που η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται να υιοθετεί σε όλα της τα μοντέλα: δύο αιχμηροί προβολείς στο εμπρός μέρος πλαισιωμένοι από αεραγωγούς. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη, αλλά και στις τουριστικές δυνατότητες του “μικρού” Versys. Η ζελατίνα έχει μεγαλώσει για ικανοποιητικότερη προστασία και είναι ρυθμιζόμενη. Τα μαρσπιέ τοποθετήθηκαν πιο χαμηλά και μπροστά για να διευκολύνουν ψηλούς αναβάτες, ενώ οι χειρολαβές συνεπιβάτη είναι νέας σχεδίασης και παρέχουν καλύτερη στήριξη. Το ρεζερβουάρ έφτασε τα 21 λίτρα από 19, ενώ στον κατάλογο με τον εξτρά εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα (θερμαινόμενα γκριπ, βαλίτσες με νέο σύστημα στήριξης, προβολείς, προστατευτικές χούφτες, παροχή ρεύματος, ) προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα ταξίδια των ονείρων σας εύκολα και άνετα.

Ο κινητήρας δέχθηκε τις περιποιήσεις των Ιαπώνων και έφτασε τους 69 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και στα 6,5 kgm στις 7.000 σ.α.λ. Στις αναρτήσεις συναντάμε νέο ανεστραμμένο πιρούνι και αμορτισέρ που ρυθμίζεται πολύ εύκολα χάρις στην εργονομική του τοποθέτηση. Νέα είναι και τα φρένα που προέρχονται από τη Nissin, καθώς και το σύστημα ABS. Τέλος, το πάνελ οργάνων είναι ίδιο με αυτό του ER-6.








πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top