Limmex emergency, το αναλογικό ρολόι που πραγματοποιεί κλήσεις

0
Ήδη έχουμε δει smartwatches τα οποία δεν χρειάζεται να τα συνδέσεις με το κινητό για να κάνεις κλήσεις όπως το Will.i.am Puls smartwatch, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ένα αναλογικό ρολόι να πραγματοποιεί κλήσεις. Αυτό ήρθε να το αλλάξει το εξοπλισμένο με GPS, Limmex emergency watch το οποίο μοιάζει με ένα κλασσικό αναλογικό ρολόι.

Η διαφορά είναι ότι έχει ένα κουμπί με το οποίο μπορείς να πιέσεις και να καλέσεις προγραμματισμένες επαφές. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να φορέσεις ούτε bluetooth ακουστικό, καθώς έχει built-in μικρόφωνο και ακουστικό.

Σε περίπτωση που έχεις αποθηκεύσει παραπάνω από έναν αριθμό, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα τους καλέσει όλους με την σειρά μέχρι κάποιος να απαντήσει. Επιπλέον το ρολόι στέλνει αυτόματα στις επαφές σου ένα μήνυμα με link για ένα χάρτη που θα δείχνει που είσαι. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε μερικές Ευρωπαϊκές χώρες και η τιμή κυμαίνεται περί τα 570 έως 950 δολάρια. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Limmex emergency watch σε περισσότερες χώρες στο μέλλον.

          

                                   limmex-watch-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top