Samsung Galaxy S5, το πρώτο που θα πάρει Lollipop τον Δεκέμβριο;

0
Η Google ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες το Android 5.0 Lollipop, οι εταιρίες η μια μετά την άλλη δίνουν πληροφορίες για το πότε θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους. Πρώτη η Motorola ανακοίνωσε τις συσκευές ανάμεσα στις οποίες είναι και το Motorola Moto E, ακολούθησε η HTC και στη συνέχεια η Sony που θα αναβαθμίσει όλη τη σειρά Xperia Z.

Σειρά πήρε σήμερα η LG όπου στέλεχος της LG Ολλανδίας και Βελγίου επιβεβαίωσε ότι το LG G3 θα αναβαθμιστεί σε Android L μέχρι το τέλους του έτους.

Ακολούθησε η Samsung η οποία σύμφωνα με το SamMobile θα αναβαθμίσει πρώτα τη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S5 και αυτό θα γίνει τον Δεκέμβριο. Αν σκεφτούμε ότι η Google δεν έχει παραδώσει ακόμη την τελική έκδοση του Android 5.0 Lollipop, τότε LG και Samsung θα αναβαθμίσουν πολύ γρήγορα τις ναυαρχίδες τους, κάτι στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενες ναυαρχίδες.

Ακόμη δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά ως συνήθως το update θα αργήσει κάποιες εβδομάδες να φτάσει σε όλους τους χρήστες. Πριν από λίγο καιρό είδαμε ένα video του Samsung Galaxy S5 το οποίο έτρεχε Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy S5

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top