Ανακοινώθηκε το HP Sprout

0
Η HP ανακοινώνει επίσημα το HP Sprout ένα PC που δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. 

Η ειδοποιός διαφορά του HP Sprout είναι ο ενσωματωμένος 3D Scanner και ο projector σε μία διάταξη πάνω από την οθόνη, ενός All In One PC, το οποίο φέρει μία επιφάνεια αφής στην οποία προβάλλονται ενδείξεις, σύμβολα, σχήματα και σχεδόν ό,τι μπορεί να φανταστεί ο χρήστης του.

Το εντυπωσιακό στοιχείο του HP Sprout είναι ότι αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη του, μπορούν να εμφανιστούν στην διαδραστική επιφάνεια με drag and drop πάνω στην οθόνη, ενώ αντίστροφα στοιχεία που σκανάρονται από το 3D Scanner πάνω από την οθόνη μπορούν να ψηφιοποιηθούν άμεσα και να εμφανιστούν στην οθόνη του υπολογιστή.

Κατά τα άλλα, το HP Sprout παραμένει ένα All In One PC με λειτουργικό σύστημα Windows 8, με επεξεργαστή Intel Core i7, μνήμη RAM 8GB, σκληρό δίσκο συνολικής χωρητικότητας 1 ΤΒ, με μία οθόνη 23 ιντσών που έχει ανάλυσης Full HD.

Η κάμερά του έχει φακό 14,6 Megapixel, υπάρχει projector DLP και RealSense 3D Scanner, μαζί με μία λάμπα LED. H πρώτη ενδεικτική τιμή που ανακοινώθηκε για την αμερικανική αγορά είναι τα 1.899 δολάρια, στοιχείο που μας δείχνει ότι πολύ σύντομα η τεχνολογία αυτή θα είναι ακόμα πιο προσιτή στο ευρύ κοινό.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top