Nintendo, πατεντάρει Game Boy Emulator για κινητά

0
Μια νέα πατέντα από την Nintendo δείχνει ότι ίσως ενδιαφέρεται να φέρει τα παιχνίδια του GameBoy σε mobile συσκευές με την χρήση emulator. Η συγκεκριμένη πατέντα κατατέθηκε τον Ιούνιο και περιγράφει την χρήση emulators για την αναπαραγωγή παιχνιδιών του Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance σε smartphones καθώς και σε seat-back οθόνες, σαν αυτές που βρίσκεις σε μερικά αεροπλάνα και τρένα.

Emulators για παιχνίδια της Nintendo είναι γνωστό ότι υπάρχουν για ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών και για πολλά λειτουργικά. Φυσικά δεν λείπουν και από το Android, αλλά στο iOS γενικά η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και είναι μια γκρίζα ζώνη για το App Store.

Μια τέτοια κίνηση θα ήταν φυσικά καλοδεχούμενη από πολλούς χρήστες αλλά ίσως κάτι τέτοιο να μην συμφέρει οικονομικά την Nintendo. Εξάλλου η πατέντα αυτή είναι μια ανανεωμένη έκδοση μιας παλιάς πατέντας που εξασφαλίζει την εταιρεία για το μέλλον.

Πάντως αν κρίνει κανείς από τις πωλήσεις του Super Smash Bros για το Nintendo 3DS και το Monster Hunter 4 Ultimate, που έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια η Nintendo, μάλλον το handheld gaming ήρθε εδώ για να μείνει.

gameboy-emulator-570
Πηγή: 1,
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top