Γραφεία με θέα και... ρόδες

0
Έξυπνα αυτοκίνητα μετατρέπονται σε μίνι αίθουσες συνεδριάσεων! Ένας τρόπος για να έχετε γραφείο με θέα είναι να το επιλέξετε εσείς. Ένας άλλος είναι να απευθυνθείτε στους σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι δουλεύουν για εσάς που έχετε πολλές απαιτήσεις και παράλληλα δε θέλετε να αφήνετε ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο.

Αναφερόμαστε στα γραφεία του μέλλοντος, το οποίο δεν είναι μακρινό, καθώς μια σχεδιαστική φίρμα στην Καλιφόρνια προσφέρει γραφεία με θέα και με… κίνηση παράλληλα. Σε τρία μοντέλα που δημιούργησε μπορούμε να δούμε τα έξυπνα αυτοκίνητα να διαθέτουν καθιστικό (/καρέκλες), τραπέζι, πολύ καλή οπτική –αναλόγως που θα επιλέξει να βρίσκεται εκείνος που θα αποκτήσει το εκάστοτε γραφείο και βέβαια ελευθερία στη μετακίνηση, καθώς πηγαίνουν παντού.

Εξ ου και οι ρόδες, αλλά και η μηχανή. Απ’ την άλλη, αν θέλετε απλώς μια αίθουσα συνεδριάσεων για meeting με πελάτες και δε θέλετε να χάνετε χρόνο σε αναμονή, μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα, που ενώ εσείς θα προετοιμάζεστε για τη συνάντηση, εκείνο θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας, που μπορεί να είναι μέχρι και ένα πάρκινγκ. Παράλληλα και για όποιους θέλουν να καλύψουν πιο αυξημένες ανάγκες, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και φορτηγά, με όνομα μάλιστα. Τα ονόμασαν «Cody».

Τα συγκεκριμένα βέβαια θα κάνουν και μεταφορές, καθοδηγούμενα από ένα ρομπότ. Θα παραδίδουν αυτοβούλως πακέτα που έχουν παραγγελθεί και μάλιστα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Πηγή: Νewsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top