Συλλεκτική έκδοση του PS4 από τη SONY για τα 20 χρόνια του PS

0
Η 20η Επετειακή Έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PS. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 και τα συνοδευτικά περιφερειακά θα κυκλοφορήσουν στο κλασικό γκρι χρώμα (“Original Gray”) σε ειδική συσκευασία, που επίσης παραπέμπει στην κλασική κονσόλα.

Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε. Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις*1. Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζώντανη σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε.

«Το “PlayStation 4 20th Anniversary Edition” είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο, ενθυμητικό του πρώτου PlayStation, το οποίο ενέπνευσε όλες τις μεταγενέστερες πλατφόρμες του PlayStation που παρουσιάστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 προσφέρει μια νοσταλγική αίσθηση στους φανατικούς του PlayStation, ενώ παράλληλα παρέχει μια ολόφρεσκη εμπειρία σε όσους δεν είχαν αποκτήσει την πρώτη κονσόλα, δήλωσε ο Andrew House, Πρόεδρος και Group CEO της Sony Computer Entertainment, Inc. «Το “PlayStation 4 20th Anniversary Edition” ενσαρκώνει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για όλους τους φανατικούς gamers, τους εκδότες παιχνιδιών και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας έχουν προσφέρει τεράστια υποστήριξη τα τελευταία είκοσι χρόνια. Προσδοκούμε στη στήριξή τους, καθώς οραματιζόμαστε και χτίζουμε το μέλλον του PlayStation για τα χρόνια που έρχονται. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε κορυφαίες gaming εμπειρίες και να δημιουργήσουμε τον κορυφαίο προορισμό για gamers από ολόκληρο τον πλανήτη, παραμένει ακλόνητη.»

Πηγή

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top