Samsung Galaxy A5 και A3, με τιμές 410 και 310 ευρώ Ολλανδία

0
Τα νέα Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5 με μεταλλική κατασκευή, είναι δυο πολύ σημαντικές συσκευές για τον Κορεάτικο γίγαντα οι οποίες σηματοδοτούν την μεταστροφή του στην premium κατασκευή με σχετικά οικονομικές τιμές συγκριτικά με τις ναυαρχίδες. Οι συσκευές έχουν ανακοινωθεί καιρό αλλά η κυκλοφορία καθυστέρησε λόγω προβλημάτων στην διαδικασία παραγωγής.

Άλλωστε η Samsung δεν είναι συνηθισμένη στο να φτιάχνει συσκευές ολόκληρες από μέταλλο. Προς το παρόν μόνο το Samsung Galaxy A5 είναι διαθέσιμο στην Κίνα και θα ακολουθήσει το Α3 μέχρι το τέλος του έτους. Όπως φαίνεται όμως οι συσκευές ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους και στην ευρωπαϊκή αγορά, αρχής γενομένης από την Ολλανδία.

Χωρίς να έχει ανακοινώσει η ίδια η Samsung την επίσημη διάθεση των Galaxy A5 και A3 στην Ευρώπη, οι δυο συσκευές θα διατεθούν από ολλανδικά καταστήματα όπως το GSMWijzer τον Ιανουάριο.

Όσο για την τιμή τους το Samsung Galaxy A5 είναι το πιο ακριβό στα 410 ευρώ ενώ το Samsung Galaxy A3 κοστίζει 310 ευρώ. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης το πιο πιθανό είναι να τα δούμε να λανσάρονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο αν και λόγω των προβλημάτων στην διαδικασία παραγωγής, οι χώρες αυτές μπορεί να είναι κάποιες επιλεγμένες.


Samsung-Galaxy-A5-gold-revealed-1

Samsung-Galaxy-A3-blue-revealed-1

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top