Steam, επιχειρεί να χτυπήσει το Twitch με δική του game streaming υπηρεσία

0
Η διάσημη πλατφόρμα παιχνιδιών PC, Steam, προσθέτει μια νέα λειτουργία stream με την οποία μπορείς να μεταδώσεις live video των παιχνιδιών που παίζεις. Αυτή η κίνηση είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρει ήδη το Twitch, το οποίο τον περασμένο Σεπτέμβριο αγοράστηκε από την Amazon για 970 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή την στιγμή το Steam έχει πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς, σχεδόν τους διπλάσιους από τους 60 εκατομμύρια επισκέπτες που έχει κάθε μήνα το Twitch.
Το Steam έχει αναπτυχθεί από την Valve και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να αγοράζουν, να παίζουν και να σχολιάζουν παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί από χιλιάδες developers. Έχει εξελιχθεί στον πιο δημοφιλή τρόπο για να αγοράζει κάποιος παιχνίδια για Windows PC, αλλά προσφέρει επίσης παιχνίδια για Mac και Linux.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Steam Broadcasting και είναι προσβάσιμη με 3 τρόπους δίνοντας στον κάθε χρήστη αρκετές επιλογές όσον αφορά στο ποιος θα μπορεί να παρακολουθήσει το stream του.

Επιπλέον είναι δυνατός ο σχολιασμός καθώς και η αποστολή μηνυμάτων κατά την διάρκεια του stream. Προς στιγμήν δεν υπάρχει επιλογή αποθήκευσης του stream για παρακολούθηση αργότερα και οι παίκτες δεν έχουν κάποια επιλογή για να κερδίσουν χρήματα από αυτή την δραστηριότητα, πράγματα που το Twitch προσφέρει. Αυτό έχει ένα καλό όμως για τους θεατές καθώς δεν είναι αναγκασμένοι να δουν διαφημίσεις πριν μπουν στο stream.

steam-broadcasting-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top