Kyocera: Θα παρουσιάσει κινητό που φορτίζει από τον ήλιο [MWC 2015]

0
H Kyocera έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η επερχόμενη έκθεση MWC 2015 δεν πραγματοποιείται μόνο για να ανακοινωθούν ναυαρχίδες όπως Samsung Galaxy S6 και HTC One M9 που τελευταία μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Η ιαπωνική εταιρεία θα παρευρεθεί στην Βαρκελώνη όπου και θα μας δείξει ένα νέο καινοτόμο prototype το οποίο έχει τη δυνατότητα να φορτίζει με ηλιακή ενέργεια.

Η Kyocera πήρε ένα από τα παλιά της μοντέλα και το μετέτρεψε έτσι ώστε να μπορεί να φορτίσει από το φως τού ήλιου, ή ακόμη και τεχνητό φως. Αυτό γίνεται χάρη στην τεχνολογία Wysips Crystal που αναπτύχθηκε από την Sunpartner Technologies, και εφαρμόζεται επάνω στην οθόνη του κινητού.

Το Wysips Crystal συνδυάζει οπτικές και φωτοβολταϊκές τεχνολογίες ενώ είναι εξαιρετικά λεπτό και διάφανο. Όταν η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζεται σε συσκευές που δεν απαιτούν πολλή ενέργεια, όπως e-readers και οικονομικά κινητά, μπορεί να κάνει τις συσκευές αυτές ενεργειακά αυτάρκεις. Ακόμη όμως και να εφαρμοστεί στις σημερινές ναυαρχίδες και να μην τις κάνει αυτάρκεις, σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορεί να φορτίζει το κινητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά όταν το έχεις ανάγκη.

Δείτε το video για την πραγματικά ενδιαφέρουσα νέα τεχνολογία:



 Wysips kyocera

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top