Samsung SSD Evo 840: Νέο software restoration tool

0
Τον Οκτώβριο του 2014 οι ιδιοκτήτες του Samsung SSD Evo 840 παρατήρησαν κάποια σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα του δίσκου τους κι έκαναν αναφορές στην Samsung για το πρόβλημα. Εκείνη, με τη σειρά της εξέδωσε το Software Restoration Tool, ένα εργαλείο το οποίο αναβάθμιζε το Firmware του δίσκου αναφέροντας πως το πρόβλημα είχε λυθεί.

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό στο internet το πείραμα του TechReport, του οποίου οι χρήστες πήραν έναν SSD Evo 840 της Samsung και έλεγξαν τις ταχύτητές του. Αργότερα, τον έβαλαν στο ράφι και τρεις μήνες μετά έκαναν τον ίδιο έλεγχο. Αυτό που παρατήρησαν είναι πως το πρόβλημα του Οκτώβρη 2014, παραμένει αν τα αρχεία που βρίσκονται στο δίσκο παλαιωθούν κατά τρεις μήνες.

Συνεπώς η Samsung, ξανά μετά από πολλές αναφορές και διαμαρτυρίες των καταναλωτών της, παραδεχόμενη το λάθος αυτό, ανέφερε πως το Μάρτιο του 2015 θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Samsung SSD Magician η οποία θα περιλαμβάνει ένα δεύτερο Software Restoration Tool που θα λύνει το πρόβλημα.

samsung 840 evo

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top