Apple: Διαγράφει τα anti-virus apps – δεν θέλει λάθος εντύπωση για το iOS

0
H Apple ξεκίνησε να διαγράφει τα anti-virus και anti-malware apps από το App Store της διότι απ ότι φαίνεται δεν θέλει να δοθεί στους χρήστες της η λάθος εντύπωση ότι το iOS δεν είναι αρκετά ασφαλές και χρειάζονται 3rd party εφαρμογές για να προστατευθούν όσοι έχουν iσυσκευές.

Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε να σβήνει διάφορες τέτοιες εφαρμογές μεταξύ των οποίων ήταν και το VirusBarrier το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Intego. Σε blog post της η Intego έγραψε ότι η διαγραφή της εφαρμογής της οφείλεται σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο που έχει η Apple να αφαιρέσει κάθε app τέτοιου είδους από το App Store.

Όταν η εταιρεία απευθύνθηκε στην Apple για την διαγραφή του app, η απάντηση ήταν ότι η περιγραφή δεν ήταν η σωστή και παραπλανούσε τους χρήστες οι οποίοι θα μπορούσαν να καθοδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ιοί στο iOS.

H Intego άλλαξε την περιγραφή αλλά και πάλι η Apple αρνήθηκε να την ανεβάσει στο App Store. Ακόμη και όταν εξήγησε ότι η εφαρμογή της σκανάρει emails και cloud files, και όχι την ίδια τη συσκευή η απάντηση της Apple ήταν αρνητική.

Η Apple από την πλευρά της δεν έχει δώσει ακόμη καμία επίσημη εξήγηση και θα περιμένουμε και την δική της δήλωση για να γίνει σαφές τι συμβαίνει.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top