ASUS ZenFone 2 στην τιμή των 269 €

0

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες για το νέο smartphone της ASUS ZenFone 2 που ήθελαν τη νέα συσκευή να κυκλοφορήσει σύντομα και σε πολύ χαμηλή τιμή. Η ASUS κυκλοφόρησε το τηλέφωνο στην χώρα κατασκευής της συσκευής, δηλαδή στην Ταϊβάν.

Η συσκευή ASUS ZenFone 2 διαθέτει μια οθόνη αφής 5,5 ιντσών, 4GB μνήμη RAM, και 32GB σκληρό δίσκο. Η έκπληξη όμως είναι η τιμή του νέου smartphone, που πωλείται για περίπου 285 δολάρια, δηλαδή γύρω στα 269 €. Όσοι από εσάς συνηθίζετε να ψωνίζετε διαδικτυακά από Ασιατικές αγορές, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία, να το δείτε στα internetικά ράφια.

Η ASUS ανακοίνωσε και μια έκδοση των 64GB η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει αργότερα. Το κόστος αυτής της έκδοσης με 4GB μνήμη RAM, θα φτάνει τα 300 δολάρια ή τα 283 ευρώ.

Αυτό το μήνα, το ZenFone 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε πολλές άλλες αγορές εκτός Ταϊβάν. Οι επόμενες αγορές θα είναι η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη η Γαλλία.

Τον Απρίλη αναμένεται να εμφανιστεί στην Ινδία, την Ιταλία και τη Νοτιοανατολική Ασία, ενώ η Βραζιλία θα δει την συσκευή τον Ιούνιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διαθεσιμότητα της συσκευής στην Ελληνική αγορά.



πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top