MSI Nvidia GTX 960: Κυκλοφόρησε με 4GB vRAM

0
Η MSI με ενθουσιασμό παρουσίασε το νέο gaming προϊόν της, την Nvidia GTX 960 με 4GB vRAM. Το προϊόν αυτό είναι ένα νέο δυνατό μοντέλο κάρτας γραφικών στο οπλοστάσιο της εταιρείας που προσφέρει δυνατές επιδόσεις σε πολύ προσιτή τιμή.

Η GPU αυτή είναι σχεδιασμένη για να χωράει στα κουτιά νέας τεχνολογία που δίνουν χώρο για μεγάλες κάρτες γραφικών καθώς το μήκος της φτάνει περίπου τα 27 εκατοστά. Είναι φτιαγμένο από μεταλλικό περίβλημα και έρχεται με δύο ανεμιστήρες της γνωστής τεχνολογίας Twin Frozr V που πλέον με το νέο σχεδιασμό προσφέρει ακόμα καλύτερες εμπειρίες για δροσερό και αθόρυβο gaming πολλών ωρών.

MSI Nvidia GTX-960

Οι ανεμιστήρες της κάρτας είναι στα 10 εκατοστά ακτίνας ο καθένας επιβεβαιώνοντας την αθόρυβη τεχνολογία και είναι χρωματισμένοι ιδανικά για να ομορφαίνουν και τον υπολογιστής σας. Η πίσω πλάκα του περιβλήματος είναι και αυτή σχεδιασμένη με τον γνωστό δράκο της MSI και βοηθά στο να κρατάει δροσερό το chip της κάρτας σας.

Η τιμή της κάρτας ανέρχεται περί τα 250 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη εντός των επόμενων εβδομάδων και στη χώρα μας σε όλα τα καταστήματα. Προς το παρόν μόνο προπαραγγελίες είναι δεκτές.


MSI Nvidia GTX-960 specs


Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top